CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració de treballadors/es d’Orizonia el 13 de març a Barcelona

Dimarts, 12 març, 2013

CONCENTRACIÓ DE TREBALLADORS/ES DE ORIZONIA

DIMECRES 13 DE MARÇ A LES 12 HORES DAVANT DE LES OFICINES DE CARLYLE (PROPIETARIS DEL GRUP), AVINGUDA PAU CASALS 13 DE BARCELONA.

El dia 18 de març la Direcció de Orizonia, un dels més importants grups empresarials del sector turístic de l'estat Espanyol, entrarà definitivament en concurs de creditors per a liquidar l'empresa. Més de tres mil treballadors desconeixen en aquest moment com és la situació real de l'empresa, sense que ningú els asseguri si ni tan sols cobraran la nòmina del mes de març.

Els gestors de Orizonia (els fons d'inversió Carlyle, ICG i Vista), la classe política i les empreses de la competència han deixat caure a aquest grup demostrant una vegada més que no els importa gens el manteniment de l'ocupació o les condicions de vida de les persones.

Orizonia mor no per falta de treball o futur sinó víctima de l'especulació financera i del carronyerisme empresarial. En aquests dies hem pogut comprovar com les empreses feien ofertes de treball als treballadors de Orizonia a canvi de renunciar a la seva indemnització o a qualsevol dret que els correspongués després del tancament de l'empresa, propiciat per la mala gestió dels seus propietaris.

Des de CGT animem a tots els treballadors i ciutadania en general a donar suport als treballadors de Orizonia en les seves reivindicacions. Orizonia està composta per diverses empreses de renom: Vibo Viatges (abans Viatges Iberia), Iberojet, Solplan, Viva Tours, Kirunna Travel, Emprender (especialistes en Disneyland Paris), Condor, etc…

Més informació:
MONICA LLOBERA, CGT-ORIZONIA, 646 047 965.

CGT-Premsa Barcelona