CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració de treballadors/es FICOSA a l’ajuntament de Rubí i ocupació d’una oficina de la Caixa

Diumenge, 5 abril, 2009

Divendres passat 3 d'abril, treballadors i treballadores de Ficosa Rubí van realitzar una concentració davant de l'ajuntament de Rubí d'una hora de durada i després van decidir ocupar una oficina de "La Caixa" de la mateixa localitat, al comprovar que els treballadors/es no havien cobrat el seu salari a través d'aquesta entitat bancària.

Representants dels treballadors van demanar que el responsable de l'oficina truqués a Ficosa per a veure el motiu de l'impagament. Es va arribar a mantenir comunicació telefònica amb un responsable de Ficosa per a exigir el cobrament immediat dels salaris.

L'acte, que es va aprovar en una assemblea de l'empresa Ficotranspar, va ser secundat per unes 50-60 treballadores i treballadors, dels quals havien alguns de l'altra empresa de Ficosa a Rubí, Ficotriad. No es va poder avisar amb temps als treballadors i treballadores de Ficotriad, ja que s'avisava de la mobilització la tarda anterior, sense marge per a l'organització de l'acte.

No es descarten noves mobilitzacions, on els dos comitès d'empresa es posin d'acord, amb temps per a preparar qualsevol acte de protesta, ja que la situació que sofreixen els treballadors i treballadores en aquest moment està en el límit, ja que segons comenta l'empresa es cobrarà entre el dia 9 i 15 d'abril, mentre que normalment es cobra el dia 1 o abans de cada mes.

Escrit per FICOSA Rubí

cgtsabadell.blogspot.com/