CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració dilluns 15 d´abril, a Santa Coloma de Gramanet: El poble unit contra el feixisme

Dissabte, 13 abril, 2013

[Dilluns 15 d'abril, 19h] Concentració: El poble unit contra el feixisme

EL POBLE UNIT
CONTRA EL FEIXISME

DILLUNS 15 D'ABRIL DE 2013
CONCENTRACIÓ 19.00h
PLAÇA DE LA VILA – SANTA COLOMA DE GRAMENET

Si formeu part d'algun col·lectiu, organització o entitat i voleu donar suport a la convocatòria, podeu fer-lo arribar a contacte@gentdegramenet.cat

Divendres 12 d'abril de 2013, a Santa Coloma de Gramenet, el feixisme s'ha desemmascarat un cop més. El regidor i portaveu del Grup Municipal de Plataforma per Catalunya (PxC), Juan Gómez Montero, condemnat ja el passat mes de febrer, ha tornat a agredir.

Aquest cop li ha tocat a un membre de Gent de Gramenet, altres cops les agressions han estat cap a persones dels moviments socials, organitzacions, periodistes, fotògrafs i entitats diverses de la ciutat, per part de membres del partit ultradretà.

La xacra del feixisme ens afecta a tots i totes com a societat. És per això que ja es fa imprescindible donar una resposta àmplia, unitària i contundent. És responsabilitat de tothom aturar l'avenç del feixisme a la nostra ciutat i arreu. Les conseqüències d'aquest tipus d'ideologia ja són ben conegudes per totes nosaltres. No podem permetre que es repeteixi la nostra història més fosca.

Santa Coloma de Gramenet us necessita a tots i totes

Aquesta no és només una convocatòria nostra, és així que demanem que la feu vostra i l'estengueu entre els vostres familiars, coneguts, veïns i veïnes, entitats, companys i companyes de feina, etc.

Que aquest cúmul d'agressions no quedin impunes. La resposta del poble ha de ser clara i contundent.

FEIXISME MAI MÉS!
NO PASSARAN!

Més informació:

- GENT DE GRAMANET