CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració el 10 de desembre davant la reunió mundial de la multinacional HP que es realitzarà a la Fira 2 de Granvia L’Hospitalet

Dissabte, 7 desembre, 2013

AUTOBUS EN SOLIDARITAT AMB ELS COMPANYS DE HEWLETT PACKARD (HP)

Concentració a partir de les 9h del matí davant l'entrada de Fira2 de Barcelona/L'Hospitalet

DIMARTS 10 A LES 8'15 HORES DEL MATÍ SORTIDA VIA LAIETANA / PLAÇA RAMON BERENGUER III, BARCELONA

APUNTA'T AL BUS EN LA RECEPCIÓ DE CGT A VIA LAIETANA O PER TELÈFON AL 93 310 33 62.

Els companys de HP ens demanen que assistim a una concentració que es convoca per a dimarts que ve dia 10 de desembre, davant la reunió mundial de la multinacional HP que es realitzarà en la Fira 2 de Granvia L'Hospitalet i l'arribada dels màxims directius de la companyia vinguts de diversos continents, per a mostrar l'homenatge que mereix una multinacional que està realitzant una dura política d'acomiadaments.

Davant la nul·la sensibilitat social i la nul·la voluntat de negociació, els treballadors denunciaran els acomiadaments davant directius i clients de la multinacional en la Fira de Barcelona. Després de dos anys intentant parar la sagnia d'acomiadaments perpetrada per HP, i davant els més de 40 acomiadaments perpetrats l'últim trimestre, la representació sindical ha reprès les accions contra la Direcció de HP.

El dimarts 10 de desembre, ens concentrarem amb motiu de la fira bianual que la multinacional nord-americana celebra cada any en diferents ciutats del món i que en aquesta ocasió ha recaigut a Barcelona, en la Fira Gran Via. Assistiran a aquest esdeveniment Meg Whitman, Presidenta i CEO de HP a nivell mundial, i la cúpula de directius de la multinacional nord-americana, i s'espera l'assistència dels més importants representants del Govern de la Generalitat i del Govern d'Espanya.

CGT espera que aquesta mobilització faci visible a l'exterior la inoperancia de la Direcció de HP i el departament de RRHH de HP a Espanya, incapaç de posar fi a un conflicte en vies d'enquistar-se i cronificar-se per la seva mala praxi.

Antecedents:

A HP portem 3 anys de lluita contra els acomiadaments en la multinacional, motivats únicament per una insaciable fam de beneficis i un cec autoritarisme. En aquest temps hem convocat vagues, manifestacions, concentracions, escraches en fires i així fins a 58 diferents accions que teniu recollides visualment en aquesta pàgina: http://cgtinformatica.org/?q=la-lucha-de-los-trabajadores-de-hp

Situació actual:

Després d'una vaga indefinida que va posar a l'empresa contra les cordes, els acomiadaments han tornat. El pròxim 10-D tenim una excel·lent oportunitat de pressió doncs es realitza a Barcelona, a Fira 2, un esdeveniment mundial que recorre cada any una ciutat diferent del planeta, el Discover HP. És la presentació de HP al món, arriben molts mitjans de comunicació d'abast mundial. Estaran presents els principals caps d'HP a Europa i USA, la qual cosa ens permet pressionar amb força als directius locals.

SI VOLS ANAR PEL TEU COMPTE: QUÈ, COM I ON:
Concentració davant l'entrada de Fira2 de Barcelona. Des de les 9:00 fins que considerem. Es tracta de la Fira de Granvia L'Hospitalet, parada d'Europa Fira de FFGG. Amb cotxe es pot aparcar en el IKEA proper.

Les dades de com arribar estan disponibles aquí: http://goo.gl/maps/uz6dj

CGT Barcelona

http://www.cgtbarcelona.org/content/autobus-en-solidaridad-con-los-companeros-de-hewlett-packard-hp

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció