CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració el 19 de novembre davant una seu de Telefònica a Tarragona contra la precarització de les condicions de treball

Dilluns, 15 novembre, 2010

El divendres 19 de novembre a partir de les 14:00h. aproximadament, coincidint amb el Ple Ordinari del Sindicat Federal de CGT Telefònica que tindrà lloc a Salou, es convoca per part del sindicat una concentració a Tarragona, davant la seu de Telefònica situada al C/ Ramón i Cajal 47 de Tarragona.

El motiu és denunciar públicament les polítiques de desregularització laboral i la intenció d'aplicació de la doble escala salarial per part de Telefònica a tota la plantilla, precaritzant encara més les condicions de treball.

La concentració, enfront d'un centre de treball de Telefònica, pretén denunciar públicament les seves polítiques de desregulació laboral mitjançant una nova Classificació Professional i l'adaptació salarial de les noves ocupacions perquè s'adeqüin al mercat laboral –tot de manera immediata i com pas previ a prorrogar l'actual conveni, durant la vigència del qual solament s'han creat 100 llocs de treball; aquesta és la responsabilitat social de Telefònica: nul·la a pesar dels seus descomunals beneficis.

CGT no pot acceptar de cap manera aquestes exigències. Creiem, i així ho hem exposat en nombroses ocasions, que l'adequació i actualització de les funcions de les actuals categories es poden regular i adaptar en el marc normatiu actual, i que la classificació professional proposta persegueix la multifuncionalidad i la desregularització de les condicions actuals sense contrapartida real a la plantilla. La introducció de la doble escala salarial xoca frontalment amb el que CGT sempre ha defensat en tots els àmbits: A IGUAL TREBALL, IGUAL SALARI.

Així mateix fem extensiva aquesta concentració a la resta de l'organització per a sumar aquesta mobilització al calendari de mobilitzacions portades a terme per CGT de manera descentalizada en cada localitat, com mitjà de pressió i denúncia contra la recentment aprovada Reforma Laboral, contra la reforma de les pensions i contra les negociacions d'UGT-CCOO amb la patronal i el govern que atemptin contra els interessos laborals i socials de tota la ciutadania.

Sol·licitem als delegats i delegades i a tota l'afiliació de CGT al Camp de Tarragona que puguin assistir-hi, la seva participació en aquesta convocatòria.

Secció Sindical CGT Telefònica Tarragona

Sindicat Federal CGT Telefònica

www.cgt-sft.org/

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció