CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració el 21 de novembre a la plaça Espanya de Barcelona en protesta per la realització d’un acte d’extrema dreta

Dimarts, 16 novembre, 2010

Acte per la democràcia, i per protestar davant la celebració d’un acte feixista a l’Hotel Catalònia Plaza. Diumenge 21 de novembre, 12h, Plaça Espanya, Barcelona

Davant el fet que l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza, a Plaça Espanya, acull un acte electoral feixista, el diumenge 21 de novembre, a les 12h. Es tracta de l'acte central electoral de Plataforma per Catalunya, i anuncien la participació de dirigents feixistes d'Àustria i de Flandes.

Des de la plataforma Unitat contra el feixisme i el racisme han engenat una campanya d'enviament d'escrits a l’hotel per demanar que anul·lin aquest acte. Podeu veure el model de carta i els correus electrònics on enviar-les a http://unitatcontraelfeixisme.org/2010/11/10/placa-espanya/

Si no s’anul·la, durant l’acte xenòfob Unitat contra el feixisme i el racisme ha convocat un acte de protesta dins la Plaça, amb parlaments i actuacions musicals en defensa de la democràcia i contra el feixisme.

Aquesta concentració tindrà lloc el dia després de la manifestació convocada per Unitat contra el feixisme i el racisme amb el lema "Per la convivència en la diversitat" el dissabte 20 de novembre, 17h. Plaça Universitat, Barcelona.

La millor resposta als feixistes és que, allà on vagin, nosaltres enfortim el nostre moviment. Ja ha passat en altres pobles, ara li toca a Barcelona.

Unitat contra el feixisme i el racisme

http://unitatcontraelfeixisme.org

>>> Adjuntem cartell

Attached documents