CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració el 23 de març davant del Parlament de Catalunya contra l’ERO de Sharp

Dimarts, 22 març, 2011

L'empresa Sharp, situada a Sant Cugat de Vallés i dedicada a la fabricació de televisors, en tot just un any i mig presenta el seu tercer Expedient de Regulació.

L'ERO, que afecta a 281 treballadors d'una plantilla de 330, fa un tomb de rosca més i amenaça amb dur-se per davant les ocupacions. La gravetat d'aquest tercer ERO temporal és que l'empresa no dóna alternatives a la viabilitat de l'empresa; multinacional que desvia el treball a països com Turquia i Polònia.

Aquest tercer ERO temporal que la multinacional Sharp ha plantejat i que es troba en procés de negociació, preveu que els empleats deixin de treballar durant un màxim de 135 dies entre el 14 d'abril i el 30 de setembre de l'actual exercici. L'ERO perllonga l'expedient actual que acabarà el pròxim 13 d'abril i que té desocupades dues línies de producció. La fàbrica de Sant Cugat, que produeix televisors LCD, és l'última factoria que la multinacional japonesa té a Espanya.

Ens trobem de nou amb una actitud empresarial que conscientment desvia el treball cap a altres països, quan fins a fa ben poc gaudia d'exempcions fiscals i de subvencions per part de l'Administració. En aquest sentit el comitè d'empresa de Sharp (del que CGT forma part) fa una crida a tots els treballadors/es de Sharp i a les persones que solidàriament vulguin acudir el dia 23 de març a les 10.30 h. a Barcelona a una concentració en defensa dels llocs de treball que tindrà lloc enfront del Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella) En aquesta concentració es facilitaran les últimes informacions sobre l'ERO. A causa de la gravetat de la situació sol·licitem la màxima unitat i assistència a aquesta concentració.

Federació Local CGT Rubí