CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració el 23 de març davant del Parlament de Catalunya contra l’ERO de Sharp

Dimarts, 22 març, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

L'empresa Sharp, situada a Sant Cugat de Vallés i dedicada a la fabricació de televisors, en tot just un any i mig presenta el seu tercer Expedient de Regulació.

L'ERO, que afecta a 281 treballadors d'una plantilla de 330, fa un tomb de rosca més i amenaça amb dur-se per davant les ocupacions. La gravetat d'aquest tercer ERO temporal és que l'empresa no dóna alternatives a la viabilitat de l'empresa; multinacional que desvia el treball a països com Turquia i Polònia.

Aquest tercer ERO temporal que la multinacional Sharp ha plantejat i que es troba en procés de negociació, preveu que els empleats deixin de treballar durant un màxim de 135 dies entre el 14 d'abril i el 30 de setembre de l'actual exercici. L'ERO perllonga l'expedient actual que acabarà el pròxim 13 d'abril i que té desocupades dues línies de producció. La fàbrica de Sant Cugat, que produeix televisors LCD, és l'última factoria que la multinacional japonesa té a Espanya.

Ens trobem de nou amb una actitud empresarial que conscientment desvia el treball cap a altres països, quan fins a fa ben poc gaudia d'exempcions fiscals i de subvencions per part de l'Administració. En aquest sentit el comitè d'empresa de Sharp (del que CGT forma part) fa una crida a tots els treballadors/es de Sharp i a les persones que solidàriament vulguin acudir el dia 23 de març a les 10.30 h. a Barcelona a una concentració en defensa dels llocs de treball que tindrà lloc enfront del Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella) En aquesta concentració es facilitaran les últimes informacions sobre l'ERO. A causa de la gravetat de la situació sol·licitem la màxima unitat i assistència a aquesta concentració.

Federació Local CGT Rubí

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció