CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració el 24 d’octubre a Barcelona de suport a la lluita d’una companya de CGT Caprabo per aconseguir un horari de treball compatible amb la seva condició de família monoparental

Diumenge, 20 octubre, 2013

Petició de suport mutu de la Secció Sindical de CGT Caprabo

Us demanem el màxim de suport mutu per a la lluita empresa per la companya Vanessa Mañas, treballadora de Caprabo.

Des de fa gairebé un any, la nostra companya està lluitant per aconseguir un horari de treball compatible amb la seva condició de família monoparental. L'empresa Caprabo, que s'ha destacat en els últims anys per discriminar i agredir a la CGT, ha negat dita horària a Vanessa encara que ho facilita a persones de la seva conveniència.

A l'agost, dies abans que la seva filla complís els 8 anys, el jutjat social va dictar una sentència de mesures cautelars on se li atorgava un horari compatible amb l'assistència a la menor fins que sortís el judici.

AQUEST JUDICI S'HA ASSENYALAT PER AL DIJOUS 24 D'OCTUBRE EN EL JUTJAT 13, RONDA DE SANT PERE 41 A LES 10 HORES.

Aquest judici té una important transcendència entre el col·lectiu de mares solteres, separades, monoparentals... Actualment, a Caprabo, la majoria de companyes que tenen fills majors de 8 anys es veuen obligades a abandonar el lloc de treball. Vanessa ha decidit trencar amb la resignació i denunciar per a ella i per a totes les companyes que tenen la seva mateixa situació. Un precedent que pot servir també per a altres empreses o sectors.

Per això us demanem a tots l'assistència davant el Jutjat social 13 de Barcelona. Us esperem a tots i totes.

Una salutació solidària i llibertària.

Sindicat d'Hostaleria, Comerç i Alimentació de CGT Barcelona.