CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració el 28 de gener en solidaritat amb les acomiadades de la secció sindical de CGT Ensenyament a FAVIBC

Dilluns, 26 gener, 2015

Solidaritat amb les acomiadades de la secció sindical de CGT Ensenyament a FAVIBC

Dimecres 28 de gener, a les 10 h, davant els Jutjats de lo Social de Barcelona

En els primers mesos de l’any passat, FAVIBC va acomiadar tota la secció sindical (10) de CGT Ensenyament.

Primer, rescindint contractes per ficar por i impedir que les eleccions fossin a comitè d’empresa. Posteriorment, renunciant a una subvenció concedida pel Departament de Benestar Social i desmuntant els plans de desenvolupament cooperatiu de determinats barris de Catalunya i acomiadant més treballadores (entre ells la resta de companyes de la secció sindical)

Entre una acció i l’altra, va dilatar i entorpir el procés d’eleccions sindicals convocat per CGT i va presentar una candidatura d’empresa, amb el suport de CCOO.

A finals de l’any passat, es va celebrar el judici dels primers 5 acomiadaments: no es va entrar i l’empresa van assumir indemnitzacions d’acomiadament improcedent antic.

Després d’un aplaçament i un llarg període de pressió psicològica, tenim el judici pels 5 acomiadaments darrers. Novament, sense voler negociar cap acord, sense conciliació, amb les actituds prepotents i antisindicals que els caracteritzen.

Necessiten el suport de companyes i companys d’altres sindicats, sectors i territoris per deixar clar a la direcció de FABIVC que amb els afiliats i afiliades de la CGT no es juga!

Per la qual cosa, us demanem la vostra solidaritat i suport:

Concentració dimecres 28 de gener, a les 10 h, davant els Jutjats de lo Social de Barcelona (carrer Girona 2)

CGT Ensenyament

Més informació:

- WEB CGT ENSENYAMENT

- TWITTER CGT ENSENYAMENT