CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració el 29 de juny a Barcelona contra l’ERO de Indra

Dilluns, 27 juny, 2016

NO AL ERO DE INDRA

EL 29 DE JUNY TOTS A LA CONCENTRACIÓ DAVANT DE LA TENDA DE VODAFONE A BARCELONA

El dia 22 de juny hem mantingut la segona reunió de l'expedient de regulació d'ocupació dels projectes de Vodafone de Indra BPO Serveis.

Hem reiterat a l'empresa la nostra reivindicació de manteniment de tots els llocs de treball. Per a això sol·licitem que es proposi la recol·locació a la plantilla afectada. Hem demanat que es pari tota la contractació externa i que es publiquin les vacants disponibles en tot el grup Indra perquè puguin accedir a aquests llocs el personal que ho sol·liciti i permetre les recol·locacions. D'aquesta forma solament sortiria de l'empresa els qui no estiguessin interessats en les reubicacions.

Hem protestat amb vehemència per l'acomiadament de 110 treballadors/as amb contracte per obra i servei aplicant incorrectament l'article 17 del conveni de Contact Center a València i hem demanat la seva reincorporació. Sol·licitem que s'incorpori a totes les persones amb contracte per obra i servei dins de l'expedient incloent també a les 50 persones que continuen a la companyia.

Ens han lliurat part de la documentació que es va sol·licitar en la reunió anterior però hem sol·licitat informació addicional per poder estudiar en major profunditat la situació i poder fer propostes per defensar els drets de la plantilla afectada.

Necessitem tot el vostre suport i mobilització per defensar les recol·locacions i el manteniment de tots els llocs de treball.

Us recordem que seguim units per coordinar les futures aturades i mobilitzacions, en totes les ciutats afectades. Continuem amb les aturades i hem convocat una gran concentració davant de la tenda de Vodafone a la Puerta del Sol (Madrid) el dia 29 de juny a les 18h, i a Barcelona el dia 29 de juny a la seu del client Vodafone, Diagonal 123, de 12:30 a 13:30h.

Seguirem informant de les següents accions fins que aconseguim la nostra fi que és el manteniment dels llocs de treball.

Secció Sindical CGT Indra
http://cgtindrabcn.blogspot.com
https://twitter.com/cgtindrabcn