CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració el 29 de juny a Barcelona contra l’ERO de Indra

Dilluns, 27 juny, 2016
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

NO AL ERO DE INDRA

EL 29 DE JUNY TOTS A LA CONCENTRACIÓ DAVANT DE LA TENDA DE VODAFONE A BARCELONA

El dia 22 de juny hem mantingut la segona reunió de l'expedient de regulació d'ocupació dels projectes de Vodafone de Indra BPO Serveis.

Hem reiterat a l'empresa la nostra reivindicació de manteniment de tots els llocs de treball. Per a això sol·licitem que es proposi la recol·locació a la plantilla afectada. Hem demanat que es pari tota la contractació externa i que es publiquin les vacants disponibles en tot el grup Indra perquè puguin accedir a aquests llocs el personal que ho sol·liciti i permetre les recol·locacions. D'aquesta forma solament sortiria de l'empresa els qui no estiguessin interessats en les reubicacions.

Hem protestat amb vehemència per l'acomiadament de 110 treballadors/as amb contracte per obra i servei aplicant incorrectament l'article 17 del conveni de Contact Center a València i hem demanat la seva reincorporació. Sol·licitem que s'incorpori a totes les persones amb contracte per obra i servei dins de l'expedient incloent també a les 50 persones que continuen a la companyia.

Ens han lliurat part de la documentació que es va sol·licitar en la reunió anterior però hem sol·licitat informació addicional per poder estudiar en major profunditat la situació i poder fer propostes per defensar els drets de la plantilla afectada.

Necessitem tot el vostre suport i mobilització per defensar les recol·locacions i el manteniment de tots els llocs de treball.

Us recordem que seguim units per coordinar les futures aturades i mobilitzacions, en totes les ciutats afectades. Continuem amb les aturades i hem convocat una gran concentració davant de la tenda de Vodafone a la Puerta del Sol (Madrid) el dia 29 de juny a les 18h, i a Barcelona el dia 29 de juny a la seu del client Vodafone, Diagonal 123, de 12:30 a 13:30h.

Seguirem informant de les següents accions fins que aconseguim la nostra fi que és el manteniment dels llocs de treball.

Secció Sindical CGT Indra
http://cgtindrabcn.blogspot.com
https://twitter.com/cgtindrabcn

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print