CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració el 29 de juny per exigir explicacions i transparència en el procés selectiu d’oposicions del passat 19 de juny.

Dimecres, 29 juny, 2016

Oposicions? Imposicions? Il·luminem l'ICS

La Federació de Sanitat de la CGT de Catalunya convoca avui, 29 de juny, a les 22:00h una concentració per il·luminar l'ICS (Gran Via de les Corts Catalanes 587) davant la falta d'explicacions i transparència en el procés selectiu d'oposicions del passat 19 de juny.

En aquest procés no s'ha garantit la confidencialitat ni custodiat adequadament les dades personals i documentació que s'han usat de forma irregular.

1. Un dia abans del concurs oposició es va denunciar la troballa de documentació que només es lliura el mateix dia de les proves.

2. S'han presentat més de 100 recursos al tribunal qualificador del concurs oposició.

3. S'estan recollint signatures reclamant l'anul·lació de la primera prova.

4. S'han denunciat a l'Agència de Protecció de Dades de Catalunya i al Síndic de Greuges les irregularitats comeses.

Aquestes oposicions anomenades "trampa" perquè el seu objectiu és evitar pagar la carrera professional a eventuals i interins i seguir mantenint la precarietat laboral que afecta més d'un 30% de la plantilla segons informe del Pla d'Ordenació de Recursos Humans de l'ICS, s'han convertit només començar en un nyap.

Considerem que és un maltractament, un cop més, a les opositores i opositors que participen en aquest concurs oposició i que són les que mantenen la qualitat assistencial de la Sanitat Publica de Catalunya.

No estem disposades a seguir aguantant els errors, les irregularitats i la poca transparència a què ens tens sotmeses constantment l'ICS aprofitant-se de la precarietat que ens imposa.

Les treballadores que sostenen la salut pública de Catalunya exigim que s'anul·lin les proves d’aquesta convocatòria i es convoquin les més de 10.000 places que l'ICS manté en precari.

Federació de Sanitat de la CGT de Catalunya (CGTFESAN-CAT)

Més info:
cgtfesancat.blogspot.com
@FESANCAT
fesancat@gmail.com

2016.06.29 Cartell Concentració Il.luminem l´ICS nit