CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració el 6 d’abril a l’Hospital Clínic de Barcelona contra les retallades en els hospitals

Divendres, 1 abril, 2011

Com ja sabeu s'està produint un procés de retallades en el personal i mitjans en els hospitals catalans, tant públics com concertats, amb el pretext de la crisi econòmica.

El Govern actual, prioritzant els seus interessos polítics i exagerant les dificultats financeres de la Generalitat, justifica unes retallades socials amb l'únic objectiu de deteriorar els serveis públics en benefici dels centres privats, els quals sovint es financen gràcies a l'activitat que els compra l'administració sanitària, adoptant mesures que afecten directament a les condicions laborals.

Fa falta mobilitzar-se per a impedir que el Govern porti a terme mesures que puguin suposar per als ciutadans la pèrdua de dret a una assistència sanitària pública, universal, de qualitat i equitativa o que vulneri greument el dret a la negociació col·lectiva.

A Barcelona l'Hospital Clínic i el de l'Esperança (el primer està amenaçat d'un possible ERO de més de 400 treballadors i el segon pel tancament del servei d'Urgències del torn de nit) estan ja mobilitzant-se contra aquest procés de retallades.

El dia 6 d'abril s'ha convocat una concentració a les 13 h. en la planta 4, escala 12 de l'Hospital Clínic contra la política de retallades en el centre.

Us esperem a tots/es els que pugueu assistir per a donar suport a aquesta convocatòria.

Federació Sanitat CGT Catalunya

Web secció sindical CGT Hospital Clinic

http://cgt-clinic.es

Veure enllaços de la noticia:

www.elperiodico.com

www.elpais.com

www.btvnoticies.cat/

www.expansion.com

www.abc.es

www.rtve.es/