CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració el 6 de febrer a Barcelona contra els acomiadaments a Fomento de Contratas y Construcciones (FCC)

Dimecres, 6 febrer, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

En el matí d'avui uns 60 afiliats de la CGT de Barcelona ens hem concentrat davant de la seu de l'empresa Fomento de Construccions i Contractes, tallant el trànsit durant una hora. Estem lluitant per la readmissió dels nostres companys i contra la repressió sindical que l'empresa aplica a aquells treballadors que formen part de la CGT.

La Secció Sindical a FCC, el Sindicat de Neteja de Barcelona i la Federació Local de Barcelona seguirem mobilitzant fins aconseguir els nostres objectius que no són altres que la readmissió dels acomiadats, acabar amb les sancions abusives i que es respecti l'opció sindical a on vulguin estar afiliats els treballadors.

CGT Barcelona

Imatge concentració FCC per discriminació sindical a Barcelona:

Imatge concentració FCC per discriminació sindical a Barcelona

Galeria fotogràfica de la concentració a https://www.facebook.com/media/set/?set=a.118769724968847.19025.100005074592229&type=1


Des de les seccions sindicals de CGT a Fomento de Contratas y Construcciones (FCC), volem informar-vos dels últims moviments realitzats per la Direcció d'aquesta empresa i de les nostres respostes.

El pròxim dimecres 6 de febrer, en la seu de l'empresa FCC situada al carrer Balmes nº 36, convoquem una concentració a les 9:00 hores per la readmissió de les companyes i companys acomiadats i per la defensa dels drets dels treballadors de neteja viària de Barcelona.

L'empresa en tot just 2 mesos ens a acomiadat al Secretari General de la secció sindical de CGT a FCC Parc Central i al Secretari de Finances i ens a realitzat un gran repertori de “represalies” contra afiliats nostres de la més variada índole ( sancions, persecucions, etc). Aquest comportament ja ha estat demandat en el Jutjat Social de Barcelona, interposant aquest sindicat la pertinent demanda per vulneració de Drets Fonamentals.

A aquesta situació hem d'afegir-li tot els atacs que últimament està realitzant l'empresa contra els treballadors/es ( canvis de conduir a escombrar, cada vegada hi ha mes feina i menys treballadors, abusos dels càrrecs, remors de retallades, etc).

Des d'aquest sindicat no ens quedarem parats mentre l'empresa ataca als nostres companys/es i actuarem amb contundència per a defensar-nos d'aquestes injustícies i vetllar pels drets de la classe treballadora.

Per aquest motiu realitzarem el pròxim dia 6 de febrer del 2013, en la seu de l'empresa FCC situada al carrer Balmes 36, una CONCENTRACIÓ a les 9:00 hores PER LA READMISSIÓ DELS COMPANYS ACOMIADATS I PER LA DEFENSA DELS DRETS DELS TREBALLADORS DE NETEJA VIÀRIA DE BARCELONA.

Si algun de vosaltres voleu unir-vos, sereu ben vinguts, és ara en els moments mes difícils quan floreixen els grans actes de SOLIDARITAT i SUPORT MUTU.

També us comuniquem que no ens quedarem solament en aquesta concentració, tenim pensat realitzar una gran campanya de suport als acomiadats, amb diferents actes i accions estudiades, que realitzarem mes endavant.

READMISSIÓ IMMEDIATA DELS COMPANYS ACOMIADATS!!

SI ENS TOQUEN A UN ENS TOQUEN A TOTS!!

http://www.cgt.org.es/noticias-cgt/comunicados/barcelona-el-6-de-febrero-concentracion-contra-los-despidos-en-fomento-de-c

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció