CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració el 6 de febrer a Barcelona contra els acomiadaments a Fomento de Contratas y Construcciones (FCC)

Dimecres, 6 febrer, 2013

En el matí d'avui uns 60 afiliats de la CGT de Barcelona ens hem concentrat davant de la seu de l'empresa Fomento de Construccions i Contractes, tallant el trànsit durant una hora. Estem lluitant per la readmissió dels nostres companys i contra la repressió sindical que l'empresa aplica a aquells treballadors que formen part de la CGT.

La Secció Sindical a FCC, el Sindicat de Neteja de Barcelona i la Federació Local de Barcelona seguirem mobilitzant fins aconseguir els nostres objectius que no són altres que la readmissió dels acomiadats, acabar amb les sancions abusives i que es respecti l'opció sindical a on vulguin estar afiliats els treballadors.

CGT Barcelona

Imatge concentració FCC per discriminació sindical a Barcelona:

Imatge concentració FCC per discriminació sindical a Barcelona

Galeria fotogràfica de la concentració a https://www.facebook.com/media/set/?set=a.118769724968847.19025.100005074592229&type=1


Des de les seccions sindicals de CGT a Fomento de Contratas y Construcciones (FCC), volem informar-vos dels últims moviments realitzats per la Direcció d'aquesta empresa i de les nostres respostes.

El pròxim dimecres 6 de febrer, en la seu de l'empresa FCC situada al carrer Balmes nº 36, convoquem una concentració a les 9:00 hores per la readmissió de les companyes i companys acomiadats i per la defensa dels drets dels treballadors de neteja viària de Barcelona.

L'empresa en tot just 2 mesos ens a acomiadat al Secretari General de la secció sindical de CGT a FCC Parc Central i al Secretari de Finances i ens a realitzat un gran repertori de “represalies” contra afiliats nostres de la més variada índole ( sancions, persecucions, etc). Aquest comportament ja ha estat demandat en el Jutjat Social de Barcelona, interposant aquest sindicat la pertinent demanda per vulneració de Drets Fonamentals.

A aquesta situació hem d'afegir-li tot els atacs que últimament està realitzant l'empresa contra els treballadors/es ( canvis de conduir a escombrar, cada vegada hi ha mes feina i menys treballadors, abusos dels càrrecs, remors de retallades, etc).

Des d'aquest sindicat no ens quedarem parats mentre l'empresa ataca als nostres companys/es i actuarem amb contundència per a defensar-nos d'aquestes injustícies i vetllar pels drets de la classe treballadora.

Per aquest motiu realitzarem el pròxim dia 6 de febrer del 2013, en la seu de l'empresa FCC situada al carrer Balmes 36, una CONCENTRACIÓ a les 9:00 hores PER LA READMISSIÓ DELS COMPANYS ACOMIADATS I PER LA DEFENSA DELS DRETS DELS TREBALLADORS DE NETEJA VIÀRIA DE BARCELONA.

Si algun de vosaltres voleu unir-vos, sereu ben vinguts, és ara en els moments mes difícils quan floreixen els grans actes de SOLIDARITAT i SUPORT MUTU.

També us comuniquem que no ens quedarem solament en aquesta concentració, tenim pensat realitzar una gran campanya de suport als acomiadats, amb diferents actes i accions estudiades, que realitzarem mes endavant.

READMISSIÓ IMMEDIATA DELS COMPANYS ACOMIADATS!!

SI ENS TOQUEN A UN ENS TOQUEN A TOTS!!

http://www.cgt.org.es/noticias-cgt/comunicados/barcelona-el-6-de-febrero-concentracion-contra-los-despidos-en-fomento-de-c