CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració el 7 de desembre a Vilanova i la Geltrú contra l’acomiadament d’un company a BEGIPSA

Divendres, 2 desembre, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El 30 de novembre va ser acomiadat el company Paco de l'empresa Begudes del Garraf i Penedès (BEGIPSA) que es dedica al repartiment de begudes i altres. L'empresa al·lega baix rendiment, no obstant això li reconeix la improcedència de l'acomiadament amb els 45 dies per any.

Els motius veritables són els de sempre, a l'agost comencen a moure's per a reivindicar els salaris del conveni i rebutjar la jornada laboral de 12 h. que venien fent, obligant-los a treballar dissabtes i festius. Davant tal situació els nostres afiliats s'han posat en el punt de mira de l'empresa, al ser els únics que s'han oposat a aquesta situació. L'empresa ha pres la determinació d'anar acomiadant un a un als nostres afiliats per a així tornar a la situació anterior.

Per tot això, des de la Federació Intercomarcal del Garraf-Alt Penedès de la CGT, us demanem el suport i solidaritat envers el nostre company Paco.

Envieu Faxos de suport al nº 938 934 737 dirigits a Montserrat Bacardit (apoderada de l'empresa). El missatge pot ser aquest: “PER LA READMISSIÓ DEL TREBALLADOR PACO GALERA, SI S'ATACA A UN MEMBRE DE LA CGT, S'ATACA A TOTA LA CGT”.

També us demanem suport per a estar en la porta de l'empresa i impedir la sortida dels camions de repartiment, dimecres que ve dia 7 de desembre a les 07 h. del matí. Hem quedat a les 06:30 h. en el Local del Sindicat de Vilanova i la Geltrú, situat a C/Lepanto 23. L'empresa es troba al carrer Pastera s/n.

Necessitem la vostra ajuda, ja que si se surten amb la seva, perillen els altres 6 companys que s'han oposat a seguir sent explotats.

Salut i lluita.

Federació Intercomarcal del Garraf-Alt Penedès de la CGT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció