CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració el 7 de desembre a Vilanova i la Geltrú contra l’acomiadament d’un company a BEGIPSA

Divendres, 2 desembre, 2011

El 30 de novembre va ser acomiadat el company Paco de l'empresa Begudes del Garraf i Penedès (BEGIPSA) que es dedica al repartiment de begudes i altres. L'empresa al·lega baix rendiment, no obstant això li reconeix la improcedència de l'acomiadament amb els 45 dies per any.

Els motius veritables són els de sempre, a l'agost comencen a moure's per a reivindicar els salaris del conveni i rebutjar la jornada laboral de 12 h. que venien fent, obligant-los a treballar dissabtes i festius. Davant tal situació els nostres afiliats s'han posat en el punt de mira de l'empresa, al ser els únics que s'han oposat a aquesta situació. L'empresa ha pres la determinació d'anar acomiadant un a un als nostres afiliats per a així tornar a la situació anterior.

Per tot això, des de la Federació Intercomarcal del Garraf-Alt Penedès de la CGT, us demanem el suport i solidaritat envers el nostre company Paco.

Envieu Faxos de suport al nº 938 934 737 dirigits a Montserrat Bacardit (apoderada de l'empresa). El missatge pot ser aquest: “PER LA READMISSIÓ DEL TREBALLADOR PACO GALERA, SI S'ATACA A UN MEMBRE DE LA CGT, S'ATACA A TOTA LA CGT”.

També us demanem suport per a estar en la porta de l'empresa i impedir la sortida dels camions de repartiment, dimecres que ve dia 7 de desembre a les 07 h. del matí. Hem quedat a les 06:30 h. en el Local del Sindicat de Vilanova i la Geltrú, situat a C/Lepanto 23. L'empresa es troba al carrer Pastera s/n.

Necessitem la vostra ajuda, ja que si se surten amb la seva, perillen els altres 6 companys que s'han oposat a seguir sent explotats.

Salut i lluita.

Federació Intercomarcal del Garraf-Alt Penedès de la CGT

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció