CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració el 8 d’octubre a l’Aeroport del Prat, contra la precarització/privatització d’Aena i la liberalització/privatització del Sector Ferroviari

Diumenge, 5 octubre, 2014

El dimecres 8 d'octubre a les 12h a l'Aeroport del Prat, CONCENTRACIÓ de ciutadans i treballadors d'Aena i de les empreses pertanyents al Sector Ferroviari i al Sector Aeroportuari, en protesta per:

- La privatització d'Aena i la liberalització/privatització del Sector Ferroviari.

- La precarització i pèrdua d'ocupació en el ferrocarril.

- En defensa d'Aena i el ferrocarril com servei públic.

- Per l'augment de mesures de seguretat en la circulació dels trens i la nevegació aeria.

- Per l'eradicació de la temporalitat.

- Contra la precarització creixent de les condicions de treball a l'Aeroport de Barcelona-El Prat, Aena i el Sector Aeri.

- Per la recuperació de la qualitat i la seguretat. Contra les retallades, l'abaratiment i la deterioració del servei en l'Aeroport de Barcelona-El Prat, Aena i el Sector Aeri.

- Per la gestió del Sector Aeri, Aena i l'Aeroport en interès i benefici general.

- Contra la privatització, i les maniobres i plans especulatius que perjudiquen a treballadors i usuaris.

La privatització d'AENA i els serveis públics ens afecta a tots i totes. És un espoli del patrimoni públic, que passa a ser privat així que dóna beneficis. També suposa posar la milionària inversió en infraestructures realitzada pels governs en els últims anys, al servei dels beneficis privats. Aquesta inversió ha generat gran part del deute que es paga -i es pagarà- amb els diners de tots i no amb els beneficis d'AENA. Per a pagar aquest deute es retallen serveis públics essencials /sanitat, educació, serveis socials,...), es rebaixen salaris als treballadors i treballadores públiques i a les de les contrates i empreses externalitzades, i es pugen els impostos i els preus dels serveis p0úblics.

La privatització afecta als usuaris i usuàries, ja que comporta el deteriorament del servei i que es faci a un preu més car degut al repartiment de beneficis a les empreses privades, mentre els costos segueixen sent públics. També afecta als treballadors i treballadores ja que significa la rebaixa salarial i l'empitjorament de les condicions de treball, el creixement de les contrates i subcontrates amb pitjors condicions laborals i salarials, i el canvi de treball estable per treball temporal, precari i pitjor pagat.

Per això cridem a mobilitzar-nos contra la privatització d'AENA i la resta de privatitzacions d'empreses públiques.

Secció Sindical estatal CGT Aena

Més informació:

https://www.facebook.com/events/1426363967588497/

http://www.cgt-aena.org/comunicado/2014/2014.10.03-Concentraciones-y-manifestaciones-en-toda-Espa%C3%B1a-contra-el-expolio-de-Aena.html

https://www.facebook.com/cgtaena.estatalsg

https://twitter.com/CGTAena

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció