CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració el dijous 13 de novembre en solidaritat amb la PAH Rubí

Dimecres, 12 novembre, 2014

Quan les multes no són suficients

Fa pocs dies manifestàvem el nostre suport a la PAH de Rubí i la acampada que manté des de fa mes d’un mes a les portes de Catalunya Caixa. El comunicat pretenia ser una resposta a les sancions que la PAH estava rebent en un intent de criminalitzar i reprimir la protesta. Això no s’ha aconseguit i la PAH a continuat la seva lluita tot i les multes rebudes.

La nul·la eficàcia de les multes per acabar amb la protesta ha fet que les estratègies de repressió pujaren de nivell el passat 10 de novembre, on un fort dispositiu d’antiavalots va desallotjar una nova ocupació d’una sucursal de Catalunya Caixa (entitat rescatada amb diners públics) amb l’ús de la força i la violència contra persones estafades pel negoci de la banca, havent de lamentar 5 persones ferides entre companyes de la PAH i diversos col·lectius que es van solidaritzar amb elles.

Aquesta agressió va ser emparada pel govern municipal de Sant Cugat i la Generalitat, que ens recorden quina es la seva vertadera cara amb un nou atac a la dignitat i a la justícia social, i executat pels seus cossos policials que tornen a posar-se al servei dels interessos econòmics d’una minoria d’especuladors, que per cert són el principals culpables de l’actual situació.

Des de CGT Rubí volem manifestar:

1- Que condemnem aquest operatiu per tractar-se d’un atac d’estat a les classes socials mes desfavorides.

2- Que ens solidaritzem amb les companyes de la PAH (i la resta de col·lectius) ferides i ferits.

3- Que exigim la retirada de les sancions imposades a la PAH de Rubí i reiterem el nostre suport a la PAH per afronta-les.

4- Exigim que es solucionin les problemàtiques i reclamacions de la PAH.

5- Que davant aquest augment de l’exercici de la repressió només hi ha una resposta: incrementar també el nivell de mobilització per tal de donar resposta, condemnar i rebutjar la violència que el poders exerceixen sobre el poble.

Es per això que ens mobilitzarem i cridem a la societat a fer-ho dijous 13 de Novembre a les 17:00 de la tarda a l’estació de FGC de Rubí per anar totes juntes cap a Sant Cugat i oferir tot el nostre recolçament.

Prou repressió, solidaritat amb la PAH i la seva lluita!

SP FL CGT Rubí

http://www.cgtrubi.org/concentracio-13-novembre-solidaritat-amb-la-pah-rubi/

>>> Cartell en document adjunt.