CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració en defensa del dret a l’avortament el 6 d’abril a Barcelona

Dimecres, 3 abril, 2013

Dissabte, dia 6 d'abril a les 12h, els ultracatólics Pro-Vida del col·lectiu d'extrema dreta Derecho a Vivir faràn una manifestació a la Sagrada Familia de Barcelona contra el dret a l'avortament i el dret de les dones a decidir envers el seu cos. Aquestes sectes, diuen defensar el dret a la vida dels no-nats, negant el dret de les dones a decidir si volen o no volen ser mares.

La CGT afirma que el sistema capitalista no permet a les dones viure amb dignitat, amb una feina digne, salari digne, lliure d'assetjament sexual i laboral, amb drets socials i laborals, i lliure de violència masclista.

La CGT afirma que els sectors ultracatólics són enemics de la llibertat personal i sobretot de les dones que defensan el dret a decidir envers el seu cos.

La CGT no accepta la imposició dels governs i de l'església que infantilitza la capacitat de decisió de les dones, imposant uns supósits i uns plaços per exercir el dret a avortar, alhora que no garanteix el dret a una vida digna a les mares i als infants.

Per aixó, l'SP de CGT Catalunya dona suport a les mobilitzacions que el moviment feminista, Dones Llibertàries i la Secretaria de Génere de CGT Catalunya convoquen contra la manifestació Pro-Vida del dissabte dia 6.

Fora rosaris del nostres ovaris.

Les dones volem decidir quan volem ser mares.

Dret a l'avortament lliure i gratuit.

Fora ultracatólics de les nostres vides.

Criminalitzar l'avortament també és violència de gènere.

Secretaria de Gènere de CGT Catalunya

>>> S'ha quedat a les 11h a la parada de Metro Sagrada Família, Carrer Mallorca (L2) per anar-hi juntes.