CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració en solidaritat amb CGT Clariant Tarragona

Dimecres, 31 gener, 2007

VAGA DE CLARIANT - TARRAGONA

Crida a la solidaritat, concentració dilluns 5 de febrer.


El SP del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya, la Federació Estatal de Químiques, la Federació Intercomarcal de Tarragona i la Secció Sindical de Clariant, fan una crida al conjunt de la CGT de Catalunya, PER A DONAR SUPORT I SOLIDARITAT ALS COMPANYS ACOMIADATS I SANCIONATS.

La Direcció de Clariant-Tarragona, ha acomiadat al Secretari General de la Secció Sindical de la CGT i a un altre company, així com ha imposat Sancions de Suspensió d'Ocupació i Sou a altres dos treballadors. L'excusa que al·lega la Direcció de Clariant, és el no haver seguit les instruccions adequades, pel que fa a l'etiquetatge de les barreges i causar un perjudici econòmic a Clariant.

L'acomiadament del Secretari de la Secció Sindical de la CGT., és desproporcionat, i el que pretenen realment l'empresa és castigar i desprestigiar a la CGT a Clariant, tant a Tarragona com en el Prat de Llobregat ja que pròximament haurà Eleccions Sindicals en els centres de treball.

La Secció Sindical de CGT va convocar vaga els dies 15, 22, 29 de gener i el dia 05 de febrer. Fins a la data, la Direcció de Clariant, no s'ha dignat, ni tan sols a parlar amb cap representació de la CGT.

El primer dia de vaga que es va portar a terme el dia 15 de gener, va tenir gran repercussió, amb prop de 150 militants de CGT que van impedir l'entrada i sortida de camions de les empreses del polígon en el qual està situada Clariant.

El dia 5 de febrer de 2007, és l'últim dia de vaga programat, i la CGT de Catalunya, hauria de demostrar, que som una ORGANITZACIÓ ANARCOSINDICALISTA, QUE ESTA PER LA SOLIDARITAT, EL SUPORT MUTU I L'ACCIÓ DIRECTA; i que quan s'ataca a una Secció Sindical d'una Empresa on hi ha representada la CGT, ha d'haver-hi la resposta unitària de tota la CGT, en aquest cas de Catalunya.

LA CONCENTRACIÓ TINDRÀ LLOC EN LA PORTA DEL CENTRE DE TREBALL DE CLARIANT TARRAGONA, situada en la carretera que va de Vila-seca a La Pineda, a partir de les 10 h. del matí.

Des de Barcelona s'organitzen autobusos per anar-hi, que sortiran el dia 5 a les 8 h. del matí de l'Estació de Sants (davant del cinema Palacio Balaña). Cal inscriure's als locals de CGT de Barcelona (Via Laietana 18) o de Cornellà (Ctra. Esplugues 46).