CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració en solidaritat amb companyes d’#aturemelParlament, dimecres 15 d’abril a Girona #3anysxprotestar

Diumenge, 12 abril, 2015

Convoquem aquest dimecres, 15 d'abril, una concentració a les 20h a la Plaça del Vi a Girona, per donar suport a les nostres companyes condemnades a 3 anys de presó per participar a una protesta col·lectiva contra les retallades que s’aprovaven el 15 de juny de 2011 al Parlament de Catalunya.

Així responem a la crida de la campanya #3anysXprotestar que convoca, el 15 d'abril, concentracions arreu del territori. Demanem a totes les persones i col·lectius solidaris, a fer un front comú i a expressar un REBUIG rotund a la sentència que condemna les nostres companyes a la presó.

Demostrarem que no estan soles, que no volem caps de turc que paguin per una acció en què moltes de nosaltres vam participar i recolzar, i que avui més que mai, ho tornaríem a fer. Perquè denunciem la complicitat venjativa de l’actual govern de CIU que va recórrer la sentència absolutòria colze a colze amb el Sindicat ultradretà, Manos Limpias. Fartes d’hipocresia i fartes de repressió, us esperem aquest dimecres a la concentració!

GRUP ANTIREPRESSIU GIRONA

Més informació:

- WEB GRUP ANTIREPRESSIU GIRONA

- PÀGINA FACEBOOK GRUP ANTIREPRESSIU GIRONA

Concentració dimecres 15 d´abril a la plaça del vi de Girona #3anysxprotestar: