CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració en solidaritat amb els treballadors de Roca Marroc

Dimarts, 25 octubre, 2011

SOLIDARITAT AMB ELS COMPANYS DE ROCA MARROC

CONCENTRACIÓ DE SOLIDARITAT A LES PORTES D'ACCÉS A LES OFICINES CENTRALS DE LA CORPORACIÓ ROCA. AVINGUDA DIAGONAL 513, BARCELONA

DIMECRES 26 D'OCTUBRE A LES 12:30 HORES

Les i els companys de ROCA-Maroc, estan sent objecte d'una brutal repressió i explotació per part de l'empresa ROCA, multinacional catalana. Empresa que presumeix de ser modèlica i moderna, molt pròxima a l'actual govern de CIU i d'estreta relació amb el Grup Godo, a més també de la seva ja històrica relació familiar amb el Opus Deí.

Els companys que s'han organitzat com Secció Sindical en el sindicat CDT, estan sofrint juntament amb les seves famílies, acomiadaments, sancions, amenaces i agressions amb sicaris pel mig… L'últim atac que estan sofrint és l'intent de la Direcció de ROCA d'acomiadar al Secretari General de la Secció i a diversos membres més del seu secretariat.

Per a aquest dimecres, s'ha convocat jornada de vaga en la factoria de Settat, i és per això la importància que l'acte de suport des de Catalunya sigui un èxit, de cara a demostrar-li a ROCA que els companys marroquins no estan sols en aquesta lluita.

DAVANT AQUEST ATAC A LA LLIBERTAT SINDICAL, SOL·LICITEM LA MÀXIMA SOLIDARITAT, SUPORT MUTU I ASSISTÈNCIA A AQUESTA CONCENTRACIÓ.

Federació Comarcal del Baix Llobregat de la CGT

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció