CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració en solidaritat amb la CGT de Barcelona davant la denúncia interposada per CCOO pel tema dels locals de Via Laietana

Dilluns, 4 octubre, 2010

JUDICI EL 5 D'OCTUBRE PER LA DENÚNCIA DE CCOO A CGT PER LA DEFENSA DEL PATRIMONI SINDICAL DE VIA LAIETANA

CONCENTRACIÓ EL DIMARTS 5 D'OCTUBRE A LES 17.00 HORES A VIA LAIETANA 18.

La CGT de Barcelona us convoca a una concentració a Via Laietana 18 a les 17.00 hores en defensa del nostre Patrimoni sindical i en defensa dels companys denunciats per CCOO: Àngel González (Secretari General) i Laura Gómez (Secretària d'Organització) de la FL de Barcelona.

Els fets que es jutgen són un atac frontal a la CGT i provenen de les actuacions realitzades el 1r de maig en els locals de Via Laietana.

Hem de demostrar la nostra solidaritat amb els encausats. Hem de seguir lluitant pel nostre Patrimoni sindical i mostrar la nostra repulsa tant a l'actuació de CCOO com a la del Ministeri de Treball, que en tot moment han estat aliats en el seu objectiu d'aconseguir tot l'edifici de Via Laietana i intentar treure'ns dels nostres locals.

Aquestes agressions contra el nostre Patrimoni no han finalitzat i hem de continuar defensant-nos. Per l'estratègia en la defensa dels nostres companys hem decidit no realitzar la concentració en els Jutjats, sinó el mateix dia 5 d'octubre a la tarda a Via Laietana 18.

Tots i totes en defensa de la CGT, acudim a Via Laietana 18 el dia 5 d'octubre a les 17.00 hores.

NO PASSARAN!

Federació Local CGT Barcelona

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció