CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració en suport als 4 delegats i delegades acomiadats i els 2 delegats sancionats a Caprabo.

Divendres, 18 novembre, 2011

La Secció Sindical de CGT de Caprabo demanem suport, difusió i presència per poder realitzar una concentració massiva en suport als 4 delegats/es acomiadats i els 2 delegats sancionats amb 35 dies d'ocupació i sou per aquesta empresa repressora i vulneradora de drets fonamentals, que pretén acabar amb la CGT a Caprabo. Aquesta concentració tindrà lloc el proper dia 25 de novembre al centre de nova inauguració al carrer Riera de Sant Llorenç a Viladecans, des de les 8,45 a les 21h, pretenem que sigui un dia de protesta i reivindicacions i així demostrar-los que aquests delegats no estan sols i que si ens toquen a un, ens toquen a tots.

Aquesta inauguració coincideix a més amb el dia internacional contra la violència de gènere i Caprabo no es queda enrere pel que a discriminació es refereix. En aquesta empresa amb un 80% de treballadores s'està donant una pràctica del tot aberrant. Les companyes amb reducció de jornada per guarda legal per cura de fills i filles estan sent pressionades i convidades a acceptar l'acomiadament amb una indemnització de 20 dies per any. Per tot l'explicat anteriorment sol·licitem:

- Solidaritat i suport per part de tota la CGT.
- Solidaritat i suport per part de tota la ciutadania en general.
- Presència activa del major nombre de persones el dia 25 de novembre.
- Que tots els Ens de la CGT facin aportacions econòmiques al CC: 2100 1391 96 0200043433.

Salut i encert.

Secció Sindical de la CGT a Caprabo & Eroski.

Plànol de situació:


Ver mapa más grande

Ara l'empresa reconeix la validesa de les eleccions sindicals realitzades segons marca la sentència judicial, però diu que les acomiada per indisciplina i absències injustificades (veure burofax adjunt enviat per l'empresa)

Van acomiadar als companys amb l'injustificable argument que no eren delegades de la CGT. Ara perden davant el Jutge aquest argument, però segueixen mantenint l'acomiadament. És sens dubte una agressió sense precedents. El veritable objectiu: acabar amb la CGT a Caprabo.

La causa: que al gener volen convertir a la plantilla de Caprabo en una cooperativa fraudulenta per a acabar amb les relacions laborals a Caprabo i CGT és el sindicat que s'hi oposa i que pot impedir una agressió contra els companys que no acceptin aquesta reestructuració.

Llegir el burofax regira els budells, però realment és la millor demostració del problema al que s'estan enfrontant aquests companys, massa sols i soles en les últimes setmanes. Ja entenen que tots estem en mil lluites diàries i no parem, però aquest dia 25 és important participar en la concentració de solidaritat per a trencar la prepotència de la Direcció de Caprabo.

Des del Metall de CGT cridem a donar suport als companys i companyes en la seva lluita. A més us reiterem la petició d'ajuda econòmica davant l'agressió de l'empresa que no paga, amb maniobres legals, des de fa dos mesos, a algun dels companys. Ells i elles segueixen pagant les accions sindicals en les portes dels Caprabo a costa de la seva butxaca, ja que el sindicat d'Hostaleria de CGT Barcelona segueix sense reconèixer-los i els nega qualsevol ajuda sindical o econòmica.

Els quatre delegats de CGT de Caprabo acomiadats i els dos sancionats amb 35 dies d'ocupació i sou necessiten del màxim de solidaritat per a aquest pròxim divendres 25 de novembre, en el centre Caprabo de nova inauguració en el carrer Riera de Sant Llorenç 46, a Viladecans, des de les 8,45 a les 21h.

CGT Metall

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció