CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració pel 1r de Maig a Sabadell

Diumenge, 26 abril, 2009

concentracio_30_4.jpg

Som un grup de delegats/des i treballadors/es de la comarca. En les diferents empreses on treballem estem sofrint expedients de regulació temporal, acomiadaments i reculades en els nostres drets. La patronal cada dia està més embravida i, després d'haver-se folrat durant tots aquests anys sobre la base del nostre treball, busca costi el que costi que siguem els treballadors qui paguem la seva crisi. També estem sofrint la falta de resposta per part de les direccions dels sindicats oficials per a, com és la seva obligació, organitzar als treballadors, organitzar la resistència i donar una resposta unitària.

Davant aquesta situació, vam començar a reunir-nos i a veure com podem arribar a més companys amb problemes com els nostres. Amb respostes empresa a empresa no podem defensar les nostres ocupacions ni les condicions de treball. És necessari construir un moviment en tota la comarca que avanci en el camí de la vaga general i pressioni a les institucions.

Aquest moviment ha de servir també per a donar suport als desocupats amb l'exigència de plans d'ocupació pública amb contractes dignes, així com donar suport les lluites per la sanitat i l'educació pública. L'única sortida real a la crisi és parar la sagnia de llocs de treball, prohibint els ERO, repartir el treball entre les mans disponibles amb la reducció per llei de la jornada laboral sense rebaixa salarial, garantir els sous i desenvolupar els serveis públics.

Per tot això et convoquem el dijous 30 d'abril, amb motiu del 1r de Maig, a una concentració a la plaça de l'Ajuntament de Sabadell a les 19´30 h.

Coordinadora de treballadors/es en llluita del Vallès, formada per delegats i treballadors de les empreses:
FRICOTRIAD, DELPHI, ESTAMPACIONES SABADELL, SHARP, CONTINENTAL, BJC JOSA, DIARI DE TERRASSA, MAGNETI MARELLI, CECROPS, AISMALIBAR, SINTERMETAL, CUBIGEL (ANTIGUA UNIDAD HERMETICA).

T'esperem a la pròxima reunió de la coordinadora, el 6 de maig a les 10h en el Casal Pere Quart de Sabadell.