CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració per la llibertat de les anarquistes preses i contra la Llei Mordassa a Berga #20DnoMordaza

Divendres, 19 desembre, 2014

Benvolgudes,

Convoquem una concentració urgent en solidaritat amb les nostres companyes i amigues empresonades i en contra de la llei mordassa i l'ordenança de civisme.

A les fonts del passeig de la Indústria de Berga dissabte a les 12 h

Us demanem que assistiu i que en feu difusió.

Adjuntem el cartell i el manifest que hem fet públic des del l'Ateneu Columna Terra i Llibertat i el Centre d'Estudis Josep Ester Borràs (una de les empresonades és sòcia de l'entitat berguedana).

Tota la informació a: www.bllibertari.org

Salut i anarquia!

Ateneu Columna Terra i Llibertat
Carrer del Balç, 4 baixos esquerra
Berga, 08600
actll@berguedallibertari.org

Exigim la llibertat immediata de les nostres companyes

La matinada del passat 15 de novembre centenars de Mossos entraven per la força a centres socials, ateneus i cases particulars i feien desenes de registres i onze detencions a Manresa, Sabadell, Barcelona i Madrid. Dijous 18 duien les nostres companyes segrestades cap a Madrid on després de fer-les declarar després d’una pantomima judicial; set de les nostres companyes han estat empresonades.

Amb el nom d’operació Pandora la policia catalana va detenir onze companyes, set de les quals segueixen segrestades per l’estat. Companyes amb les que no només compartim esperances en un món nou sinó que compartim projectes concrets, comuns. Amb les quals som no només companyes, sinó també amigues.

Aquest tipus d’actes mostren la cara més sòrdida i realista de l’estat i el sistema que alimenta. I malgrat voler mantenir el cap fred, sentim la ràbia ben endins. Volem expressar públicament tota la nostra solidaritat amb les companyes detingudes i les seves amigues, les seves companyes, les seves familiars i tota la nostra ràbia cap els demòcrates i els feixistes que les han segrestat.

Animem a tothom que estimi la llibertat i la justícia social a participar en les diferents convocatòries i a actuar únicament segons el que la justícia social ens demana.
Salut i anarquia!

Ateneu Columna Terra i Llibertat
Centre d’Estudis Josep Ester Borràs

Berga, 19 de desembre de 2014

Suport econòmic: ES68 3025 0001 19 1433523907

Més informació:

- TWITTER CGT BERGA

- WEB CGT BERGA

- PÀGINA FACEBOOK CGT BERGA

Attached documents