CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració per un treball digne el 22 de març a Barcelona

Dijous, 15 març, 2012

Dijous 22 de març a les 11 hores davant la Conselleria de Treball de la Generalitat a c/Sepúlveda 148-150 (BCN) M-1 (Urgell)

Segons la EPA del 4t trimestre de 2011 es va tancar l'any amb 775.400 desocupats a Catalunya. A aquesta xifra cal sumar el notable increment d'atur en els primers mesos d'aquest any. La previsió del SOC estimava que prop del 70% de persones aturades haurien esgotat les seves prestacions al març 2012.

La pobresa copeja amb força a centenars de milers de famílies mentre els més rics s'embutxaquen els guanys i viuen en el luxe més desenfrenat. Què fa davant aquesta dramàtica situació social el govern de la Generalitat? Acomiadar, retallar la despesa social i justificar el fracàs de les seves polítiques.

Vulneren i calciguen les seves pròpies lleis al tenir bloquejades milers de peticions del PIRMI sol·licitades abans d'agost que segons la llei vigent en aquest temps han de resoldre's favorablement per silenci administratiu positiu.

A més, amenacen amb excloure a una gran part dels actuals beneficiaris del PIRMI amb l'excusa de l'escassesa de recursos pressupostaris quan al seu torn perdonen els impostos als més rics.

Per tant, cridem a tots els treballadors i treballadores en atur de l'Àrea Metropolitana de Barcelona a una CONCENTRACIÓ per al dijous 22 de març a les 11 hores davant la Conselleria de Treball de la Generalitat (C/Sepúlveda, 148-150)

Assemblea d’Aturats/des de Barcelona: TOTS ELS DIJOUS AL CARRER SANT PERE MÉS BAIX, 70 (BCN) A LES 10 H. Metro Línia I (URQUINAONA)

E-mail: paradoparada@yahoo.es

BLOG: http://assembleadeaturats-barcelona.blogspot.com

http://www.facebook.com/pages/Assemblea-aturatsdes-de-Barcelona/304496182897068

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció