CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració solidària amb un treballador de l’empresa metal·lúrgica Bolzoni Auramo

Dimecres, 24 març, 2010

jpg_IMG_3742.jpg

Eduardo Montoya, treballador de l'empresa metalúrgica Bolzoni Auramo (Polígon Rigués de Caldes de Palau de Plegamans) porta més de dues setmanes reivindicant tot sol en la porta de les empresa el seu dret a treballar i la seva oposició a l'ERO temporal de 10 mesos que se li ha imposat a ell únicament.

És l'última estratègia de la Direcció perquè abandoni l'empresa després de no acceptar l'acomiadament procedent que se li va oferir fa unes setmanes. Ha estat víctima no només de l'empresa si no també del sindicat CCOO del que era delegat.

La seva decisió ha estat buscar un altre sindicat que estigui disposat a defensar el lloc de treball i no diners de la indemnització per acomiadament. Per això des de CGT Sabadell hem estat denunciant el tema davant de l'Administració (la Inspectora no ha actuat correctament doncs no ha defensat els drets que com delegat, art- 68 del ET, li assisteixen per a ser l'últim per a entrar en un ERO). La pròpia Direcció de Treball de Barcelona ha vist qüestions improcedents i encara no ha donat el vistiplau a l'ERO.

Paral·lelament ahir dimarts 23 de març a les 12h. en les portes de Bolzoni Auramo es va realitzar una concentració en solidaritat amb el company, on van acudir membres de CGT ESSA Palau, així com altres treballadors de l'empresa.

CGT Sabadell

http://cgtsabadell.blogspot.com/2010/03/concentracion-solidaria-con-eduerdo.html