CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració Stop Repressió, sembrem llibertat!: dijous 12 de novembre, 19 h. Plaça Universitat, Barcelona

Divendres, 6 novembre, 2009

jpg_109538_cartell12novembre.jpg

Des del grup “Denúncia 18 de març” (on hi som algunes de les persones que vam ser apallissades pels Mossos d’Esquadra durant les càrregues policials a les manifestacions que es van viure durant la jornada del 18 de març, arran del desallotjament del Rectorat de la UB i la violencia exercida tant dins com fora del mateix) us comuniquem que:

* El 18 de setembre de 2009 es va presentar una querella penal contra l’actuació dels mossos d’esquadra.

* El 10 de novembre hi haurà una roda de premsa (a les 12h davant del Rectorat) o­n s’explicarà com està el procés d’aquesta, i es comunicarà que es presenta una querella administrativa contra l’actuació dels Mossos d’Esquadra el 18 de març. Amb tot, al no ser les úniques que vam rebre i tampoc les úniques en denunciar-ho públicament, volem que en aquest acte hi figurin les entitats que van mostrar el seu rebuig a la repressió viscuda.

* El 12 de novembre hi haurà una concentració "Sembrem Llibertat", a les 19h a Plç. Universitat, on es farà un acte amb la lectura d’un comunicat que té com a finalitat transmetre que el 18 de març va ser un dia lamentable o­n es va visibilitzar la repressió policial però que en cap cas es tracta d’un fet aïllat, ja que és el pa de cada dia. S'ha convidat a col·lectius que estant portant la tasca antirepressiva en diferents fronts, als estudiants repressaliats i a tota la gent que coneixem, que està farta del control social permanent en el que estem immersos.

També informar-vos que el 18 de novembre hi ha el judici pels 53 desallotjats del rectorat de la UB i han convocat una concentració a les 10h davant la ciutat de la justícia. També, el 26 de novembre, jutjaran als detinguts durant la jornada del 18 de març i es convoca una concentració per denunciar la repressió que, en els darrers anys, està esdevenint una constant massa normalitzada.

Grup Denúncia 18M

>>> Adjuntem comunicat de suport de la Secretaria d'Acció Social de la CGT de Catalunya.

Attached documents