CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració Stop Repressió, sembrem llibertat!: dijous 12 de novembre, 19 h. Plaça Universitat, Barcelona

Divendres, 6 novembre, 2009
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

jpg_109538_cartell12novembre.jpg

Des del grup “Denúncia 18 de març” (on hi som algunes de les persones que vam ser apallissades pels Mossos d’Esquadra durant les càrregues policials a les manifestacions que es van viure durant la jornada del 18 de març, arran del desallotjament del Rectorat de la UB i la violencia exercida tant dins com fora del mateix) us comuniquem que:

* El 18 de setembre de 2009 es va presentar una querella penal contra l’actuació dels mossos d’esquadra.

* El 10 de novembre hi haurà una roda de premsa (a les 12h davant del Rectorat) o­n s’explicarà com està el procés d’aquesta, i es comunicarà que es presenta una querella administrativa contra l’actuació dels Mossos d’Esquadra el 18 de març. Amb tot, al no ser les úniques que vam rebre i tampoc les úniques en denunciar-ho públicament, volem que en aquest acte hi figurin les entitats que van mostrar el seu rebuig a la repressió viscuda.

* El 12 de novembre hi haurà una concentració "Sembrem Llibertat", a les 19h a Plç. Universitat, on es farà un acte amb la lectura d’un comunicat que té com a finalitat transmetre que el 18 de març va ser un dia lamentable o­n es va visibilitzar la repressió policial però que en cap cas es tracta d’un fet aïllat, ja que és el pa de cada dia. S'ha convidat a col·lectius que estant portant la tasca antirepressiva en diferents fronts, als estudiants repressaliats i a tota la gent que coneixem, que està farta del control social permanent en el que estem immersos.

També informar-vos que el 18 de novembre hi ha el judici pels 53 desallotjats del rectorat de la UB i han convocat una concentració a les 10h davant la ciutat de la justícia. També, el 26 de novembre, jutjaran als detinguts durant la jornada del 18 de març i es convoca una concentració per denunciar la repressió que, en els darrers anys, està esdevenint una constant massa normalitzada.

Grup Denúncia 18M

>>> Adjuntem comunicat de suport de la Secretaria d'Acció Social de la CGT de Catalunya.

Attached documents

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print