CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentracions a Inspecció de Treball de Barcelona i Lleida demà contra la inacció davant les morts per cop de calor

Dilluns, 25 juliol, 2022
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La CGT convoca demà concentracions a Inspecció de Treball de Barcelona i Lleida contra la inacció davant morts per cop de calor.

Aquest dimarts 26 de juliol, la CGT convoca concentracions a la Inspecció de Treball de Barcelona (10:30 C/Travessera de Gràcia 303) i a la de Lleida (11:00 C/Riu Besòs, 2).

El motiu és denunciar l'incompliment d'empreses i administracions de la normativa de treball en condicions extremes de temperatura, que darrerament estan causant morts i hospitalitzacions de treballadors/es o acomiadaments per exigir aigua i descansos. Davant aquesta situació, la Inspecció de Treball actua amb laxitud i comprensió vers les empreses. Com a exemple d'això hi ha la denúncia que va posar la CGT a l'empresa d'ambulàncies Falck, amb nombrosos vehicles sense aire condicionat i temperatures interiors demostrables de més de 40 °C. No només és un atemptat contra la plantilla sinó contra la mateixa població, que ha de ser traslladada amb unes condicions que poden agreujar l'estat delicat dels i les malaltes.

No són fets aïllats o inevitables. Les administracions públiques miren a una altra banda, mentre els seus serveis privatitzats són espremuts per empreses sense escrúpols. Aquestes accions de denúncia i protesta s'estan realitzant de forma coordinada per la CGT a tot l'estat. No són morts, són assassinats!

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció