CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentracions a Lleida, Tarragona, Girona, Barcelona, Terrassa i Sabadell en solidaritat amb el poble saharaui

Dijous, 11 novembre, 2010

CONCENTRACIONS DE SUPORT AL POBLE SAHARAUI

Dijous 11 de novembre a Lleida, Girona, Barcelona i Tarragona; divendres 12 a Terrassa; dimarts 16 de novembre a Sabadell

- LLEIDA

Concentració contra a la violència exercida per l'exèrcit
marroquí a l'Aaiun sobre els ciutadans saharauis.

Dijous, 11 de novembre

A les 19:00h a la Plaça Paeria de Lleida

Organitza: Associació d'Amics del Sàhara de les Terres de Ponent.

- TARRAGONA

Concentració en solidaritat amb el poble saharaui i contra la repressió

Els Amics del Poble Saharaui, davant els terribles esdeveniments que estant succeint a la ciutat de l'Al-Aaiun (Sahara Occidental) amb el poble saharaui, convoquen a la ciutadania, institucions, sindicats, organismes no governamentals, associacions i entitats tarragonines, a participar en la concentració que tindrà lloc el dijous dia 11, davant de l'estàtua dels Despullats, ubicada a la Rambla Nova de Tarragona, a partir de les 19'30h.

Convoquen:
Hammada (Associació d'Amics del Poble Saharaui),
TEPS ( Terres de l'Ebre amb el Poble Saharaui),
Coordinadora Tarragona Patrimoni per la Pau

- BARCELONA

Hora: 19.30h.
Davant del Consulat General del Marroc, al carrer Diputació 68-70 de Barcelona.

Convoca: ACAPS

- GIRONA

Davant l’Ajuntament de Girona.
Hora: 19'30h.

Convoca: ACAPS GIRONA

- TERRASSA

Des de l'Associació Terrassaharui convoquen a la concentració, que tindrà lloc el proper divendres 12 de novembre a les 19:30 davant de l'Ajuntament de Terrassa, per condemnar els esdeveniments ocorreguts al Sàhara Occidental (ocupat pel Marroc) i demanar al govern una resposta contundent a l'actuació que està tenint el rei del Marroc.

Convoca: Associació Terrassaharaui

- SABADELL

Des de les entitats Solidaris amb el Poble Sahrauí i Sabadell Acull Infants Sahrauís convoquen a participar a la convocatòria de concentració que tindrà lloc el dimarts dia 16 de novembre a les 19.30 a la Plaça Sant Roc per condemnar els aconteixements viscuts al Sàhara Occidental (ocupat pel Marroc) i demanar al Govern una resposta contundent a l'actuació que està tenint el rei del Marroc.


EL COMITÈ CATALÀ PER LA DEFENSA DELS DDHH AL SÀHARA OCCIDENTAL CONDEMNA I DENÚNCIA LA VIOLÈNCIA MARROQUINA I INSTA A LA CIUTADANIA A DONAR SUPORT AL POBLE SAHRAUÍ

El Comitè Català per la Defensa dels DDHH al Sàhara Occidental vol expressar la seva més enèrgica condemna als fets succeïts a El Aaiún al mateix temps manifesta la seva profunda indignació per aquesta onada de violència provocada per la intervenció brutal de les forces d'ocupació sobre la població civil sahrauí.

El Marroc vulnera sistemàticament els DDHH dels sahrauís, que son assetjats i sotmesos a la repressió més ferotge per part de les forces militars marroquines.

Fem una crida a la ciutadania catalana i espanyola perquè faci pressió sobre els nostre Govern per tal que s'impliqui activament en la cerca d'una solució que garanteixi el dret legítim del Poble Sahrauí a l'Autodeterminació.

Instem a la Comunitat Internacional per tal que intervingui i posi tots els mitjans al seu abast per a garantir la seguretat i la integritat de la població sahrauí i per evitar el GENOCIDI que el Majzem porta a terme.

Exigim al Ministeri d'Afers Exteriors espanyol que garanteixi i posi els mitjans per a salvaguardar la seguretat dels activistes espanyols Isabel Terraza y Antonio Velázquez que en aquests moments corren un greu perill a mercè de les forces d'ocupació marroquines que actuen en la més absoluta impunitat.