CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentracions de suport a les vagues parcials al FNAC els dies 5 i 12 d’abril

Dimecres, 2 abril, 2014

La plantilla de FNAC L'Illa convoca vaga per denunciar que l'empresa imposa retallades tot i tancar el 2013 amb beneficis milionaris

Barcelona. Els treballadors de l'FNAC situat a L'Illa Diagonal convoquen una vaga intermitent per al proper dissabte 5 d'abril amb la finalitat de denunciar la pressió i els retallades als quals es troba sotmesa la plantilla .

Tot i que la direcció del grup FNAC va declarar mitjançant nota de premsa el passat 27 de gener de 2014 una xifra de beneficis de FNAC Espanya i Portugal el 2013 de 21,3 milions d'euros, l'empresa ha modificat les condicions de treball dels seus empleats basant-se en meres previsions de pèrdues. FNAC es converteix així en la primera empresa del sector a modificar substancialment les condicions de treball ( article 41 ET després de l'última reforma laboral ) al·legant una previsió de caiguda en els beneficis.

Des del 2013 els treballadors de FNAC han vist minvades les seves condicions laborals després de la signatura del Conveni de Grans Magatzems (amb la consegüent pèrdua del plus per treballar els diumenges o l'augment de les hores de treball pel mateix sou), l'eliminació dels complements salarials o la implementació del copagament sanitari. Així mateix, la plantilla denuncia pressions desmesurades a l'hora de vendre i de contractar socis i assegurances per a l'empresa. Per tot això, la plantilla convoca vaga intermitent aquest dissabte 5 d'abril ( de 12.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores a la porta de FNAC L'Illa Diagonal ) i vaga de 24 hores el 19 d'abril.

CGT FNAC L'ILLA

Concentracions de suport a les vagues parcials a l'FNAC els dies 5 i 12 d'abril.

DIES: 5 i 12 d´abril

LLOC: Davant l´FNAC ILLA DIAGONAL (Av.Diagonal amb Entença de Barcelona)

HORA: 12h i 18h.

Més informació:

- CGT FNAC L´ILLA

Attached documents