CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentracions descentralitzades el 15 d’abril contra la sentència del Tribunal Suprem que condemna a tres anys de presó vuit de les persones encausades per la protesta Aturem el Parlament de 2011

Dimarts, 14 abril, 2015

S’ha convocat una setmana de mobilitzacions a nivell estatal contra la sentència del Tribunal Suprem que condemna a tres anys de presó vuit de les persones encausades per la protesta Aturem el Parlament de 2011. Entre dissabte 11 d’abril i diumenge 19, diversos col·lectius d’arreu de l’Estat espanyol han organitzat accions en solidaritat amb les persones condemnades.

Pel dimecres 15 d’abril s'han convocat concentracions solidàries a diverses ciutats de Catalunya i Talls de Tràfic descentralitzats a diversos llocs de Barcelona a les 20h. (veure cartell adjunt). CGT Barcelona convoca als seus afiliats i afiliades a les 19.30h al local de Via Laietana 18, 9è, per tal de participar en l’acció. Aquest dia també hi haurà el repartiment del suplement de la Directa editat sobre el cas.

La setmana de mobilitzacions a Barcelona es clourà el diumenge 19 d’abril amb una mobilització per envoltar el Parlament. Cadena Humana en el Parlament de Catalunya intentant envoltar-lo. A les 12h. al Parc de la Ciutadella.

La solidaritat és més necessària que mai, solament la mobilització en el carrer podrà aturar la repressió policial i judicial.

Més informació al web https://encausadesparlament.wordpress.com/

>>> En document adjunt, cartell amb les diverses convocatòries.