CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentracions en suport a la lluita dels treballadors de Panrico Santa Perpètua el 12 de juny en diverses localitats

Dijous, 12 juny, 2014

Jornades de suport a Panrico.
CGT demana el Boikot als producte Panrico-La Bella Easo
.

Des de CGT volem assenyalar a tots els centres i grans superfícies que, comprant productes Panrico, estan vulnerant el dret de vaga les companyes.

Les companyes de Panrico a Santa Perpètua, que recordem que el 13 de Juny portaran vuit mesos en vaga, han dit NO a desconvocar la vaga. Entre els missatges més repetits eren: "Després de set mesos, no podem perdre la dignitat, no podem caure en el seu xantatge, no podem permetre que ens acomiadin a dit per haver lluitat pels nostres llocs de treball i les nostres condicions laborals; jo no vull entrar a treballar i haver de ajupir el cap davant un/a company/a que acomiadaran sabent que jo em quedo, jo no tinc un duro, estic en les últimes però sé que hem de fer un esforç més ... si no, no m'ho perdonaria".

Així doncs, conscients de la situació, les pretensions dels treballadors i treballadores de Panrico Santa Perpètua, busquen ara que els acomiadaments es cobreixin amb prejubilacions, baixes voluntàries i la readmissió dels acomiadats.

Des de CGT us demanem el suport a les companyes fent una crida a tots i totes els treballadors a la solidaritat, a no comprar productes Panrico-La Bella Easo (Donuts, Donettes, Grisines, DipDip, Pa de Motlle, Bollicao, Què! ® Crack, Eidetesa, Mañanitos, Forn d'Or, ...)

Dijous 12 de Juny a les 18,00 h, concentració Carrefour Granollers, c/Camí Ral

CGT VALLÈS ORIENTAL

Des de CGT Baix Penedès fem una crida a tota la afiliació a participar en l’acte solidari amb els vaguistes de Panrico a la planta de Santa Perpètua de la Mogoda (BCN).

Per això s’ha convocat una concentració el dijous 12 de juny a les 20 hores al monument als Castellers, just davant del Carrefour, a l’Avinguda Jaume Carner del Vendrell.

Recordem que aquest dijous els companys i companyes de Panrico faran 8 mesos que estan en VAGA INDEFINIDA, i aquesta no és una qüestió molt normal en els nostres temps. Considerem que la lluita contra la Reforma Laboral que estan duent a terme a Panrico és una lluita de tota la classe treballadora i per tant l’hem de recolzar de manera ferma i sense dubtes.

LA SOLIDARITAT, LA NOSTRA MILLOR ARMA!!!

Concentració dijous 12 de juny a les 20 h. al monument als Castellers, C/ Jaume Carner a El Vendrell.

CGT BAIX PENEDÈS

Hi haurà concentracions descentralitzades de suport a la lluita de Panrico a Granollers, Vilanova i la Geltrú, El Vendrell, Terrassa i Sabadell entre d'altres

Més informació:

- WEB CGT VALLÈS ORIENTAL

- TWITTER CGT VALLÈS ORIENTAL

- TWITTER CGT PANRICO

- TWITTER CGT BAIX PENEDÈS

- TWITTER CGT TERRASSA

- PÀGINA FACEBOOK CGT SABADELL

Comunicat Secció Sindical de CGT a Panrico

Davant l’aparició en diversos mitjans de comunicació de la sol·licitud, per part de l’empresa, a la inspecció de Treball de Catalunya de l’aplicació d’un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació, aquesta secció sindical vol deixar constància del seu rebuig frontal a aquesta acció.

Considerem que es tracta d’una altra maniobra, l’enèsima de prepotència i desconsideració d’aquesta patronal, més encara quan ha aparegut sense preavís i sense cap tipus d’acord amb els representants dels treballadors. És aquesta una manera coherent de negociar? És així com es pot demanar desconvocar una vaga? Aquesta és la sensibilitat mostrada per l’empresa cap a una plantilla perjudicada després de vuit mesos de lluita? Saben per ventura que hi ha oberta una taula de negociació i una cita per a aquest divendres amb la Generalitat com mediadora? Són les mesures preses de forma unilateral les més lògiques per a arribar a un acord que acosti a les dues parts?

Aquesta secció sindical ratifica la vaga com mitjà per a no ajupir el cap i mantenir la dignitat que, com treballadors, tenim merescuda. Per descomptat que l’objectiu és mantenir els màxims llocs de treball possibles, però amb aquests bruts subterfugis, constants atacs i a qualsevol preu, evidentment que no.

Secció Sindical CGT Panrico de Santa Perpètua de Mogoda.