CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concert Solidari a Rubí el 26 d’octubre dins els actes del 25è aniversari de la Secció Sindical de CGT a FGC

Dijous, 10 octubre, 2013

jospem_cartell_concert_rubi_revisat_1_.jpg

El dia 26 d'octubre i dins de la celebració del 25 aniversari de la Secció Sindical de CGT a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, a les 19 hores se celebrarà un concert solidari a càrrec de la JOSPEM (Orquestra Jove de Santa Perpètua de la Mogoda), sota el títol de "La JOSPEM a ritme de Swing ", que tindrà lloc al Teatre Municipal de Rubí "LA SALA " al carrer Cervantes 126.

El preu de l'entrada és de 3 € i la recaptació es destinarà íntegrament a la compra d'aliments per lliurar a l'ONG de Rubí "Entre Veïns ".

Des de CGT de Rubí i la pròpia Secció Sindical, considerem que és un repte important el aconseguir omplir l'aforament de "LA SALA " unes 500 butaques. Per això demanem als companys/es de la CGT de Catalunya que ens donin un cop mà en la venda d'entrades i l'assistència al Concert . Per a aquells que estiguin interessats en adquirir entrades les han de demanar a la Secció sindical a través del telèfon 647333602 o a través del correu secretaria-comunicacion@cgtfgc.es

Igualment la Secció Sindical posa a la venda, entrades " FILA 0" al mateix preu, a fi de recaptar la solidaritat d'aquells que no puguin assistir al concert . Aquestes entrades també es poden adquirir a través del mateix correu, o fent un ingrés al compte: 2100.1391.93.0200036685 especificant en l'ingrés " concert fila 0 "

Volem manifestar per endavant l'interès que sens dubte mostrareu a aquesta iniciativa dels companys / es de CGT a FGC .

Salut

Secretaria d´organizació.CGT- Rubí

Concert solidari amb jove orquestra de sta. Perpètua dissabte 26 octubre a Rubí

Més informació:

- WEB CGT FGC

- TWITTER CGT FGC

- WEB CGT RUBÍ

- TWITTER CGT RUBÍ