CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concert solidari per la llibertat de Karina Germano el 4 de desembre a Barcelona

Dimecres, 30 novembre, 2011

cartell concert

Després de més de 15 anys de la seva última actuació el grup PIXAMANDÚRRIES (1989-1995) torna a reunir-se per participar en un concert solidari per la llibertat de Karina Germano "la Galle", el diumenge 4 de desembre a Barcelona, a Sant Andreu del Palomar, a la Plaça del carrer Segre cantonada amb el carrer Sant Adrià (en cas de pluja es farà a la nau de l'Icub dintre la Fabra i Coats).

El cartell del concert, que serà gratuït, el completen els grups:

JUANITO PIQUETE

CRANC

DRAPS BRUTS

L'ODI SOCIAL

DIABLES DE SANT ANDREU

Karina Germano, coneguda con "la Galle", és una presa política argentina que resta injustament a la presó des de fa cinc anys. Karina Germano porta deu anys a la presó però des del 26 de desembre del 2006 hi és ilegalment ja que des d'aquest dia li corresponia el trecer grau penitenciari i li ha estat denegat per l'aparell judicial hereu de la sanguinolenta dictadura argentina que ja va fer desaparèixer el seu pare, una de les 30.000 víctimes d'aquesta dictadura.

Amb motiu de la campanya internacional "La Galle a la calle", a Barcelona
s'han realitzat diversos actes públics i concentracions enfront el Consolat argentí i el 4 de desembre es realitzarà aquest concert
que es preveu históric.

Tots els beneficis de barres i xiringos aniran per la campanya de suport a Karina Germano "la Galle"

Per trobar informació detallada sobre la situació de Karina Germano i la campanya internacional pel seu alliberament podeu visitar:

http://lagallealacalle.blogspot.com/

http://lagalle.wordpress.com/

El grup PIXAMANDURRIES (1989-1995), després de 15 anys en silenci, també ha tret un nou single inèdit, digital i gratuït el dilluns 28 de novembre per donar suport a la campanya internacional per l'alliberament de Karina Germano "La Galle a la calle".

Concretament són 2 cançons enregistrades l'any 1994 en un àlbum que mai va ser editat:

* Escampa la rebel·lió. Una cançó que tot i ser gravada fa més de 15 anys té una lletra que, desgraciadament, continua essent de màxima actualitat.

* La bonaj vortoj ("Les bones paraules"). Una cançó cantada en Esperanto que va aparèixer al recopilatori internacional de música esperantista VINILKOSMO vol. II, editat a França per EUROKA

Les cançons poden descarregar-se a la web www.pixamandurries.net des de les 00:00 h. del dilluns 28 de novembre.

El grup Pixamandurries va editar 3 referències discogràfiques a principis dels anys 90: Quina Vida (Picap, 1991),
L'Any dels Gossos (Masterdisk, 1993) i
Tierra y Libertad (Tralla Records, El Lokal, Capità Swing, 1994).

I va participar en diversos recopilatoris, entre ells el recopilatori de música cantada en Esperanto VINILKOSMO vol II, editat a França per Euroka l'any 1994; recopilatoris a favor de la insubmissió, contra el racisme, o el de la revista basca Ekintza Zuzena.