CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concurs de fotografia sobre seguretat i salut laboral

Dilluns, 16 març, 2009

28 d'abril, Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball.

Amb aquesta commemoració la OIT es proposa contribuir a reduir el nombre anual de morts causades per accidents en el treball i malalties professionals, posant l'accent en la prevenció de riscos i en la salut laboral. És a més, un dia que el moviment sindical mundial associa des de fa anys, amb el record a les víctimes d'accidents i malalties professionals.

Des de la Secció Sindical de CGT a CLH volem contribuir, amb aquest concurs a aquest homenatge.

BASES DEL CONCURS FOTOGRÀFIC

1. TEMA

Les fotografies podran tractar sobre qualsevol tema relacionat amb la PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS, bé siguin situacions de risc o bones pràctiques preventives.

2. PARTICIPANTS

Podran participar tots els treballadors/es del Grup CLH i tots els afiliats/des a la CGT. Cada concursant podrà presentar un màxim de 3 fotografies. Els autors haurien de presentar obres originals, inèdites i que no hagin resultat seleccionades en concursos anteriors. Les fotografies només podran ser presentades pels seus propis autors. La participació en aquest concurs suposa la total acceptació d'aquestes bases.

3. TERMINI DE PRESENTACIÓ

El termini de recepció de les fotografies serà des del dia de publicació d'aquestes bases fins a les 24.00 hores del dilluns 20 d'abril de 2009 .

4. LES FOTOGRAFIES, LLOC DE PRESENTACIÓ I ENVIAMENT D'OBRES

Les obres haurien d'enviar-se, preferentment, en un arxiu format JPEG. Es recomana una resolució de 300 ppp i una grandària d'arxiu entre 1 i 2 MB (Megaoctet) per fotografia. S'acceptaran obres amb retoc fotogràfic sempre que no es tracti de fotomontatges.

Adreça e-mail d'enviament: cgt-clh(arroba)cgt-clh.org

També podran presentar-se personalment o enviar-se per correu postal en un sobre tancat en el qual s'indiquin clarament les dades personals del participant, a la següent adreça: Secció Sindical CGT CLH C/ Titán nº 13, Planta Baja, 28045 Madrid.

El format de la foto, en aquest cas, també haurà de ser digital, en un CD amb l'arxiu(s) JPEG. Cada fotografia (còpia) haurà de dur les següents dades: • Nom i Cognoms* • DNI * • Adreça* • Localitat/Província/C.P* • . Telèfon de contacte* • Correu electrònic* • Títol i descripció de la foto*

El Comitè Organitzador no retornarà les obres presentades al Concurs. Les fotografies presentades podran publicar-se en informacions, seccions de revistes o qualsevol tipus de publicació. La publicació d'aquestes fotografies es farà, en tot cas, citant sempre al seu autor.

5. PREMIS

Es concediran dos premis, per a les dues millors fotografies:

• MILLOR FOTOGRAFIA ARTÍSTICA

• MIRADA MÉS CRÍTICA

Encara que els participants puguin presentar fins a tres fotografies, una mateixa persona no podrà obtenir més d'un premi. Els premis consistiran en una càmera reflex digital (millor fotografia) i en un mini-ordinador portàtil (mirada +crítica).

6. COMITÈ ORGANITZADOR I JURAT

La Secció Sindical de CGT a CLH assumeix les tasques d'organització del Concurs, a través d'un Comitè creat a aquest efecte. Qualsevol imprevist estarà supeditat a la decisió del Comitè Organitzador. Aquest Comitè triarà el Jurat, que estarà compost per cinc membres: 1 expert en temes de seguretat i salut laboral, 2 delegats de prevenció, 1 membre del CISS de CLH i 1 fotògraf professional.

7. CONCESSIÓ

La decisió del Jurat es donarà a conèixer el dimarts 28 d'abril de 2009, a través de la web de la Secció Sindical (www.cgt-clh.org) i per correu electrònic als guanyadors. El Jurat podrà declarar deserts els premis. La decisió del Jurat serà inapel·lable. Es procedirà a aixecar i signar pels membres del Jurat, un Acta única de les decisions.