CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concurs de relats breus sobre la crisi

Divendres, 1 maig, 2009

El Centre Social la Màquia de Girona organitza un concurs literari de relats breus sobre el context de crisi actual i, especialment, sobre quina societat en sorgirà, d’aquí deu anys. El mateix nom del concurs, Any 2019, fa referència a aquest futur incert que es viu actualment en la nostra quotidianitat.

Així doncs, des d’un vessant més cultural i lúdic, el concurs vol incentivar la possibilitat d’especular sobre les teories que s’expliquen o les alternatives que poden sorgir. I no en un format d’assaig, sinó a través de relats curts que, mitjançant històries més humanes, permetin descriure quin futur podem esperar d’un model econòmic que, per molta gent, ja es troba en ple procés de declivi. A través de la imaginació i la literatura, els organitzadors pretenen trobar nous elements que ens permetin conèixer noves formes d’anàlisi i de lluita.

La iniciativa neix de la idea que, sovint, els moviments socials tenen capacitat d’aportar alternatives, però els resulta més difícil la seva difusió. Aquest concurs pretén ser un espai que permeti donar veu a aquestes alternatives a través d’una manera més informal.

Els relats han de tenir una extensió d’entre cinc i deu pàgines i han d’anar signats amb un pseudònim. Hi haurà un jurat que valorarà quina és l’aportació més bona i els millors textos del certamen seran publicats. Hi ha temps per enviar els relats fins el dia 1 de juny a l’adreça electrònica
maquia2019@gmail.com

El resultat del concurs es farà públic el dia 23 de juny.

Directa Girona (extret del Directa núm. 134)

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció