CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Condemnen els periodistes de Cafè amb Llet a pagar 10.000 euros a l’assessor d’Artur Mas

Dimecres, 24 octubre, 2012

JESÚS RODRÍGUEZ | 23/10/2012 - Setmanari Directa

Marta Sibina i Albano Dante han fet públic mitjançant un vídeo la sentència condemnatòria del jutjat de primera instància 37 de Barcelona. La resolució judicial insta els dos periodistes de la revista Cafè amb Llet a indemnitzar l'assessor d'Artur Mas, Josep Maria Via, amb 10.000 euros. En concret, el jutjat considera que la frase "gent com vostè, com Bagó, com Manté i tants altres que s'han enriquit a costa d'enfonsar la nostra Sanitat" atempta contra el dret a l'honor de Josep Maria Via, per això la jutgessa Maria Millán Gisbert també ordena la censura i retirada de la xarxa dels vídeos difosos per Cafè amb Llet.

El judici es va celebrar ara fa dues setmanes a la Ciutat de la Justícia i, paradoxalment, els dos periodistes no van poder parlar ni donar la seva versió dels fets. Les investigacions de Cafè amb Llet han posat al descobert els casos de corrupció que afecten els polítics convergents Ramón Bagó, Carles Manté i Xavier Crespo, així com han destapat l'opacitat en la gestió d'altres responsables del Consorci Sanitari de l'Alt Maresme i la Selva, com ara la gerent dels hospitals de Blanes i Calella, l'alcaldessa de Calella, Montserrat Candini (CiU), o l'alcalde de Blanes, Josep Marigó (PSC).

En el vídeo, assenyalen que la condemna és un cop dur per la revista però, que ben aviat, donaran a conèixer un nou vídeo amb més dades de les irregularitats a la sanitat catalana. En aquest sentit, agraeixen el suport dels i les lectores que, malgrat la censura dels grans mitjans, han ajudat a denunciar tots aquests greus fets, i els animen a difondre tota aquesta informació des de casa amb els seus ordinadors.

http://www.directa.cat/noticia/condemnen-els-periodistes-cafe-amb-llet-pagar-10000-euros-lassessor-dartur-mas

Vídeo: Ens han condemnat

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wNNawj7MMVo