CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Conferència de delegades de prevenció i afiliades de CGT Catalunya. Formació en Riscos Psicosocials, el 8 de maig a Barcelona

Dissabte, 2 maig, 2015

Conferència de delegades de prevenció i afiliades de CGT Catalunya. Formació en Riscos Psicosocials, el 8 de maig a Barcelona.

A totes les Federacions i Sindicats de la CGT de Catalunya,

Us adrecem aquest correu des de les secretaries de Salut Laboral i Formació de Catalunya, per a que el feu extensiu a totes les vostres afiliades i afiliats. Hi trobareu informació de la Conferència sobre riscos psicosocials que es realitzarà el proper dia 8 de maig al Centre Cívic de Fort Pienc (Barcelona).

Tot i que la sala d'actes del centre cívic és gran, l'aforament --com és evident-- és limitat, així que us agraïrem que ens pugueu informar durant els propers dies i setmanes de quantes persones vindran de la vostra Federació o Sindicat aquell dia, o almenys fer-nos una previsió. Podeu fer-ho enviant un correu a la Secretaria de Formació (formacio@cgtcatalunya.cat) amb còpia a la Secretaria de Salut Laboral (salutlaboral@cgtcatalunya.cat).

Salut!

Àlex Tisminetzky i Josep Garcia,
Secretaris de Salut Laboral i Formació de la CGT de Catalunya


CONFERÈNCIA DE DELEGADES DE PREVENCIÓ I AFILIADES DE LA CGT DE CATALUNYA

FORMACIÓ EN RISCOS PSICOSOCIALS

Divendres, 8 de maig de 2015. De 10.00h a 14.00h
Al Centre Cívic de Fort Pienc (Barcelona)

Plaça de Fort Pienc, 4-5 Metro: L1 Arc de Triomf. Bus: 6, 10, 54, 42, 141

Amb ponències de:
- Manuel Fidalgo, Cap de la Unitat Tècnica d'Ergonomia i Psicosociologia del CNCT-INSHT
- Bet Puigjaner, Inspectora de Treball de Barcelona

Els Riscos Psicosocials laborals són causants de múltiples malalties als centres de treball. I a pesar d’aquest fet continuen essent una matèria de la Prevenció de Riscos silenciada i encara poc coneguda. Per a donar eines a les Delegades de Prevenció i les afiliades de la CGT de Catalunya hem organitzat el proper 8 de maig aquesta conferència.

Anirà a càrrec de dos ponents que creiem molt interessants en aquesta matèria. En Manuel Fidalgo, especialista en riscos psicosocials del Centre Nacional de Condicions de Treball (CNCT-INSHT), l'analitzarà des de la perspectiva teòrica; mentre que la Bet Puigjaner, Inspectora de Treball de Barcelona, realitzarà una ponència pràctica sobre com s’han de denunciar possibles infraccions.

Creiem que la Conferència pot ser del vostre interès, tenint en compte la gran quantitat de consultes i qüestions en matèria de riscos psicosocials que es plantegen des dels centres de treball, més encara en temps d’intensificació de l’explotació capitalista i la precarietat laboral.

Posteriorment a aquesta Conferència (preveiem que possiblement un mes després), celebrarem una Trobada de Delegades de Prevenció de la CGT de Catalunya, per a analitzar i debatre conjuntament les possibles línies d’actuació en aquesta matèria. Us informarem puntualment d'aquest nova convocatòria.

UBICACIÓ:

Més informació:

- TWITTER SALUT LABORAL CGT CATALUNYA

- PÀGINA FACEBOOK SALUT LABORAL CGT CATALUNYA

- WEB FORMACIÓ CGT CATALUNYA

- TWITTER FORMACIÓ CGT CATALUNYA

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció