CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Conferència de delegats i delegades de CGT Catalunya sobre salut laboral i negociació col·lectiva

Divendres, 26 març, 2010

CONFERÈNCIA DE DELEGATS/DES

SALUT LABORAL I NEGOCIACIÓ COL.LECTIVA

Data: Dijous 15 d'abril de 2010.

Lloc: Sala Costa i Font. Via Laietana 18, 9ª planta, BARCELONA.

Hora d’inici: 10:00 hores

PROGRAMA

- 10:00 a 10:30. Presentació de la Marxa a Madrid a càrrec de la FEMEC.

- 10:30 a 11:00. L'actual marc legal de les Mútues d'Accidents de Treball i Enfermetats Professionals de la Seguretat Social

Ma. José Espinosa, Tècnica en Prevenció de Riscos Laborals.

- 11:30 a 14:00. Debat. La CGT davant les Mútues a la Negociació Col.lectiva.

A TOTES LES FEDERACIONS, SINDICATS I SECCIONS SINDICALS

La Secretaria de Salut Laboral, amb la col.laboració de les Secretaries d'Acció Sindical i de Jurídica, us convoquen a aquesta Conferència destinada als/les Delegats/des de Prevenció i a tots/es els/les afiliats/des interessats/des en la Salut Laboral i la seva aplicació a la Negociació Col.lectiva.

Serà la primera d'una serie de Conferències, enfocades amb caràcter pràctic, per dotar-nos d'eines per aplicar els nostres plantejaments, a l'empresa, mitjançant la Negociació Col.lectiva.

La Conferència comptarà amb la participació d'una Tècnica en Prevenció que farà una exposició per situar el tema d'aquesta primera Conferència: L'actual marc jurídic de les Mútues Patronals.

La jornada neix amb la necessitat, a més de l'intercanvi d'experiències, d'establir una coordinació efectiva entre els/les Delegats/des que actuen en l'àmbit de la Prevenció i la creació, si s'escau, d'un Consell de Salut Laboral.

En breu us enviarem una sèrie de documents per enriquir el debat i adeqüar-lo a les nostres necessitats.

També, des de la Secretaria de Salut laboral, us convidem a realitzar el 28 d'abril, dia internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball, una mobilització conjunta. Us fem la proposta, a debatre i concretar en el marc de la Conferència, d'una acció coordinada de registre de demandes a les diverses localitats, amb concentració a la porta dels llocs (Departament de Treball, Inspecció, CEMAC, etc.).

A l'inici de la Conferència, els companys de la FEMEC-CGT ens faràn una presentació de la Marxa a Madrid que estan preparant per al mes de maig.

Salut i anarcosindicalisme.

26 de maig de 2010

Secretaria Salut Laboral CGT CATALUNYA

>>> Adjuntem: circular i cartell de la conferència de delegats i delegades.

Attached documents