CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Conferència-Debat sobre la Indústria 4.0 el 10 de novembre a Barcelona

Dijous, 3 novembre, 2016

Indústria 4.0, el final de la classe obrera?

El dijous 10 de Novembre, en els locals de la CGT a Via Laietana 18, 9è, Barcelona, celebrarem una Conferència-Debat sobre la Indústria 4.0 i posteriorment actualitzarem la informació que tenim sobre el Conveni Siderometal·lúrgic i tractarem sobre els passos a donar després de la seva signatura imminent.

La Conferència busca aprofundir el debat iniciat al VIII Congrés de FESIM-CGT, sobre els ultimos avanços en el desenvolupament de la producció industrial i la implicació/implantació de noves tecnologias i processos, així com les dures conseqüències que es preveuen a les fàbriques i centres de treball. Per això hem convidat a un especialista en el tema, Antonio Hidalgo, consultor en la introducció de solucions industrials 4.0 per a les empreses i ex-treballador de SEAT, qui ens introduirà en aquest terreny amb una presentació i contestarà a les nostres preguntes i inquietuds.

Posteriorment debatrem i traurem noves conclusions per enfrontar-nos a aquests canvis que s'aveïnen amb la força del coneixement.

El desenvolupament de l'acte serà:

-10:00h. PRESENTACIÓ INDÚSTRIA 4.0./ PREGUNTES.

-12:00h. PAUSA.

-12:30h. DEBAT.

-13:30h. INFO CONVENI.

-14:30h. TANCAMENT ACTE.

Federació Metal·lúrgica de Catalunya de la CGT (FEMEC-CGT)
https://www.facebook.com/Cgt-Metall-Barcelona-258901000930538/
https://twitter.com/cgtmetallbcn
https://twitter.com/cgtmetall

evolució de la indústria
evolució de la indústria

Cartell xerrada
Cartell xerrada