CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Conflicte Estacionis Adif: “El que menteix ha de tenir memòria”

Dijous, 29 octubre, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Bastant preocupada tenim a l'Empresa, tant per la continuïtat del conflicte a pesar d'intentar avorrir-nos, com per les últimes respostes dels/les treballadors/es en les mobilitzacions d'Estacions ADIF.

Observem com estan emprant a fons tots els mecanismes per a frenar l'efectivitat de les jornades aturades, amb “maniobres” que vulneren el dret fonamental de vaga, com per exemple, situacions viscudes en estacions com Màlaga, Alacant, Còrdova o Saragossa el passat dia 9.

Tots/es hem de recordar que vivim un conflicte sense resoldre, fruit del malestar del Col·lectiu d'Estacions, replet de promeses incomplides i compromisos trencats amb el col·lectiu pitjor pagat dintre d'ADIF. Els/les treballadors/es, tant els/les que participen de manera activa ininterrompudament com els/les que s'uneixen espontàniament a les aturades, reclamen i denuncien una situació d'abandó, desencert continu que porten suportant des de fa molt temps.

Aquest any ens han portat i dut d'ADIF a Renfe Operadora mes sí i mes no amenaçant i imposant gràfics a la baixa en totes les dependències, inventant-se excedents amb una pèrdua indiscutible de càrregues de treball.

* “Licitacions? Per un any”-. Encara romanen i es renoven a Catalunya, Zaragoza, Atocha (…)

* “Oferta Pública d'Ocupació per a 90 places”. Encara no han sortit i quan surtin, per a no més de 40 .

* “No hi ha diners per a atendre el que demanen els/les treballadors/es i som uns insolidaris/es amb la crisi”. Doncs ens segueixen devent el nostre 0.5% d'increment salarial signat i reconegut, estan pagant veritables fortunes en hores extraordinàries (que venim denunciant), destacaments i licitacions, i es gasten un munt de diners en licitacions…

No obstant això, i a pesar d'aquesta permanent obstinació assentida i consentida pels sindicats majoritaris, no renunciarem mai a sortir negociadament del conflicte sempre que es plantegin solucions o alternatives i atenguin les nostres reivindicacions de menyscapte de diners, compensació per treballar en torns i festius, un sistema de primes que compensi la pèrdua real d'ingressos, garantia de futur real etc..

En el col·lectiu d'estacions som testimonis essencials del dia a dia del nostre treball i estem farts de tants despropòsits, que ens condueïxen a una continuada vergonya davant dels clients i viatgers.

Un sistema de venda VCX del que ens fa mal la boca de tant de denunciar-lo per les seves infinites fallades i que amenacen amb imposar com únic sistema de venda en els pròxims mesos sense tenir resolts aquests errors. Un caòtic sistema de tarifes que tornem a denunciar com discriminatori amb les estacions de viatgers, i ens va limitant cada vegada més els nostres ingressos.

Què fa ADIF per defensar aquests ingressos que descaradament es van cap a la venda per Internet i agències? Res, miren cap a un altre costat, culpant als/les treballadors/es per les seves mobilitzacions, quina barra!.

Una vegada més, convidem a tots els/les treballadors/es a participar en la pròxima mobilització prevista per al divendres 30 d'octubre en horari de 11,30 a 15,30 i 19,30 a 00,30 del dia 31 d'octubre.

I recordem que qualsevol intent de coacció per a participar o impedir el dret d'informació a l'usuari serà denunciat sense dubtar. Situacions com segrestar cartells, octavetes, etc., tindran respostes contundents, així com alterar el servei per a compensar la participació de treballadors en les aturades. Algun que altre cap ja sap el que és haver d'acceptar i pagar les multes per esquirolatge.

Esperem una participació total dels treballadors per al dia 30. Han de tenir clar que hi ha comptes pendents amb tots, i fins que no les resolguin s'hauran de preocupar per les nostres mobilitzacions.

SFF-CGT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció