CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Conflicte laboral amb Restaurant Les Ànimes i Estació de Servei Entreauto a Reus

Dijous, 2 abril, 2015

Un grup de militants de la CGT hem estat el matí de dilluns 30 de març repartint octavetes informatives als clients del Bar-Restaurant Les Ànimes i l'Estació de Servei Entreauto situades al polígon Mas de les Ànimes de Reus (a la rotonda d'entrada a Reus venint de Falset per la carretera vella), degut a l'assetjament que està patint un afiliat del sindicat amb la finalitat de "cremar-lo" i que abandoni voluntàriament la feina i, a més, no li paguen els salaris com a revenja per haver denunciat diversos incompliments de la normativa laboral per part de l'empresa. A partir d'aquí seguirem convocant altres accions en suport del nostre company com a complement a la via jurídica que ja està en marxa, al temps que fem una crida al boicot a aquests establiments mentre no es solucioni el conflicte.

RESTAURANT LES ÀNIMES SL I ENTREAUTO SL ASSETJEN I DISCRIMINEN TREBALLADORS, I SI DEMANES QUE ES COMPLEIXI LA NORMATIVA VIGENT NO ET PAGUEN EL SALARI

Si treballes al restaurant Les Ànimes, propietat d'Entreauto SL et trobes que:

- Et fan fer funcions que no es corresponen amb el teu contracte, més hores de les marcades i a més no te les paguen.
- No disposes de calendari laboral, treballes festius sense cobrar-los o que te'ls tornin i et canvien l'horari d'un dia per l'altre.
- T'encadenen contractes temporals (en frau de llei) per tal de no tenir indefinits.
- L'empresa pressiona i assetja els treballadors per tal que signin baixes voluntàries o acordin acomiadaments sense percebre la indemnització que els correspon.
- Si reclames els teus drets i no et sotmets a les pressions de l'empresa ets assetjat amb canvis d'horari, sancions injustes... i et deixe'n de pagar el salari. Això és el que li ha passat a un treballador afiliat a la CGT que ha demanat que es complís la normativa laboral vigent.

L'administradora del Restaurant Les Ànimes és Marina Besora Roselló, mentre que l'administrador i propietari tant d'Entreauto com del Restaurant Les Ànimes és Joan de la Creu Besora Cabré.

L'objectiu de l'empresa: mantenir llocs de treball precaris per tal de no pagar indemnitzacions i no respectar els drets dels treballadors.

DEMANEM QUE NO ES CONSUMEIXI EN AQUEST RESTAURANT NI ES POSI CARBURANT EN AQUESTA GASOLINERA O ES COMPRI A LA SEVA BOTIGA FINS QUE RESPECTIN LA NORMATIVA LABORAL I PAGUIN EL QUE DEUEN.

Federació Local CGT Reus

Més informació:

- TWITTER CGT REUS

-

Attached documents