CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Conflicte laboral amb Restaurant Les Ànimes i Estació de Servei Entreauto a Reus

Dijous, 2 abril, 2015
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Un grup de militants de la CGT hem estat el matí de dilluns 30 de març repartint octavetes informatives als clients del Bar-Restaurant Les Ànimes i l'Estació de Servei Entreauto situades al polígon Mas de les Ànimes de Reus (a la rotonda d'entrada a Reus venint de Falset per la carretera vella), degut a l'assetjament que està patint un afiliat del sindicat amb la finalitat de "cremar-lo" i que abandoni voluntàriament la feina i, a més, no li paguen els salaris com a revenja per haver denunciat diversos incompliments de la normativa laboral per part de l'empresa. A partir d'aquí seguirem convocant altres accions en suport del nostre company com a complement a la via jurídica que ja està en marxa, al temps que fem una crida al boicot a aquests establiments mentre no es solucioni el conflicte.

RESTAURANT LES ÀNIMES SL I ENTREAUTO SL ASSETJEN I DISCRIMINEN TREBALLADORS, I SI DEMANES QUE ES COMPLEIXI LA NORMATIVA VIGENT NO ET PAGUEN EL SALARI

Si treballes al restaurant Les Ànimes, propietat d'Entreauto SL et trobes que:

- Et fan fer funcions que no es corresponen amb el teu contracte, més hores de les marcades i a més no te les paguen.
- No disposes de calendari laboral, treballes festius sense cobrar-los o que te'ls tornin i et canvien l'horari d'un dia per l'altre.
- T'encadenen contractes temporals (en frau de llei) per tal de no tenir indefinits.
- L'empresa pressiona i assetja els treballadors per tal que signin baixes voluntàries o acordin acomiadaments sense percebre la indemnització que els correspon.
- Si reclames els teus drets i no et sotmets a les pressions de l'empresa ets assetjat amb canvis d'horari, sancions injustes... i et deixe'n de pagar el salari. Això és el que li ha passat a un treballador afiliat a la CGT que ha demanat que es complís la normativa laboral vigent.

L'administradora del Restaurant Les Ànimes és Marina Besora Roselló, mentre que l'administrador i propietari tant d'Entreauto com del Restaurant Les Ànimes és Joan de la Creu Besora Cabré.

L'objectiu de l'empresa: mantenir llocs de treball precaris per tal de no pagar indemnitzacions i no respectar els drets dels treballadors.

DEMANEM QUE NO ES CONSUMEIXI EN AQUEST RESTAURANT NI ES POSI CARBURANT EN AQUESTA GASOLINERA O ES COMPRI A LA SEVA BOTIGA FINS QUE RESPECTIN LA NORMATIVA LABORAL I PAGUIN EL QUE DEUEN.

Federació Local CGT Reus

Més informació:

- TWITTER CGT REUS

-

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció