CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Conflicte per deslocalització en Rottapharm-Madaus de la Zona Franca de Barcelona

Dimarts, 9 juny, 2009

jpg_1-IMG_7549.jpg

Des del passat 4 de juny i fins al 10 es troben en Vaga els/es treballadors/es de l'empresa farmacèutica Rottapharm-Madaus per la defensa dels seus llocs de treball a la Zona Franca de Barcelona i davant de la posició de l'empresa d'emportar-se la producció a Irlanda dels productes PLANTABEN, TROMALYT i GLIZOLAN.

Aquesta empresa ha anunciat en data 8 de Juny del 2009 la seva intenció de presentar un ERO que afectaria a un total de 98 treballadors/es dels 140 que té la factoria de Barcelona i ofereix el mínim que marca la llei de 20 dies per any treballat.

Els/les treballadors/es reivindiquen i lluiten per aconseguir una sortida menys traumàtica, contemplant, per exemple, la possibilitat de la prejubilació per als majors de 50 anys, ja que fins a la data els beneficis de l'empresa han anat en augment, no tenen cap situació de crisi de consum (es tracta de productes receptats per la Seguretat Social) i l'únic que pretenen amb aquest trasllat de la producció és una reducció dels seus costos i indirectament la destrucció d'un centenar de llocs de treball.

Quan passegeu per davant de la factoria al carrer Foc (davant del Bauhaus) fer sonar el clàxon del cotxe en senyal de solidaritat.