CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Consorci de Lleida, crònica d’una mort anunciada

Dissabte, 26 abril, 2014

Consorci de Lleida, crònica d’una mort anunciada

El Consoci de Lleida és un pas més per liquidar el que queda de la sanitat pública catalana. És el principi d'un pla maquiavèl·lic per lliurar la sanitat a l'empresa privada i que pugui fer negoci amb la salut dels ciutadans.

Això, però, no ve d'ara sinó que arrenca del principi dels anys 80, quan van fer-se les transferències de Sanitat a la Generalitat, i es va començar a esquarterar la sanitat en consorcis i demés fórmules semiprivades.

Ho va fer la dreta catalana, amb el beneplàcit de la pseudoesquerra, doncs com aquestes fórmules depenien d'ajuntaments, diputacions i altres administracions en què tots els partits podien mangonejar... després solament restava privatitzar les parcel·les que quedaven de la sanitat publica ( ICS ), primer van començar privatitzant serveis no assistencials com a cuina. Manteniment, magatzem, arxiu, etc, i com no teníem prou, es van anar creant empreses publiques, tipus IDI , ICO, GIPSS, BANC DE SANG , i d’altres atacant la part assistencial.

Fins que en arribar al 2014, que s'inventen el consorci de Lleida (que no sap per on agafar-ho),... bé, potser sí que ho saben els destructors de la sanitat pública de què va aquest rotllo

CULPABLES

• El tripartit (Iniciativa ERC i PSC), per aprovar la llei que permet convertir l’ICS en una empresa

• CiU per desmembrar la sanitat publica i lliurar-la a un depredador com Boi Ruiz (dirigent i ideòleg de la gestió i el lucre de la privada, perquè al seu torn la regali a les multinacionals i demés empreses de la sanitat privada).

• ERC doble culpable, primer pel que hem dit del tripartit i ara per mantenir en el govern a CiU.

Davant d’aquestes aberracions domes tenim un camí, l’autoorganització de treballadors i usuaris en assemblees de pobles i barris, per discutir tots aquets temes coordinar-nos i mobilitzar-nos.

LLEIDA SOM TOTES I TOTS.
AVUI ES LLEIDA DEMA PODEM SER QUALSEVOL DE NALTROS

CGT JOAN XXIII

Tarragona, dijous 25 d´abril

Més informació:

- FACEBOOK CGT JOAN XXIII

- TWITTER CGT JOAN XXIII

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció