CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Constituïda la Secció Sindical de CGT El Corte Inglés

Diumenge, 12 febrer, 2017

JA ESTEM AQUÍ.
Constituïda la Secció Sindical de CGT El Corte Inglés.

Igual que el comú de la classe obrera d'aquest país, els treballadors i treballadores de El Corte Inglés hem sofert al llarg dels últims anys, i amb l'excusa de la crisi, una sistemàtica pèrdua de drets laborals. Drets guanyats a pols pels nostres pares, mares i avis.

Farts ja de la pèrdua de drets i de la deterioració constant dels nostres llocs de treballs, uns quants companys i companyes decidim fer el pas i organitzar-nos per intentar recuperar tot allò que ens ha estat eliminat des de la patronal.

El nostre principal objectiu és, com diem, recuperar els drets laborals perduts. Drets que creiem ens han estat arrabassats de manera il·lícita i immoral, per part de la pròpia empresa, però amb la passivitat i complicitat de sindicats grocs més preocupats per defensar els seus propis interessos i prebendes, que per defensar els interessos d'aquells treballadors als quals diuen representar.

La nostra intenció és presentar-nos a les properes eleccions, aconseguir el major nombre de representants en un comitè, fins ara aliè als treballadors, per defensar amb tota la força de la raó i la dignitat els drets de tots els companys i companyes que altres sindicats no han sabut o volgut defensar. No obstant això, per a això es fa ara necessari un treball que ens garanteixi una base sòlida amb la qual afrontar el futur.

Una secció sindical de CGT, plena de treballadors disposats a organitzar-se, participar i decidir.

En això estem.

CGT El Corte Inglés - Cornellà
https://www.facebook.com/cgtecicornella
cgtecicorne@gmail.com

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció