CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Continua a Berga la campanya contra la repressió sindical i de denúncia contra el gerent i director de l’empresa editora de la revista Berguedà Actual

Diumenge, 15 juny, 2014

Els dissabtes 7 i 14 de juny, s'han dut a terme el segon i tercer escratxe davant d’on viu Jordi Simon Perayre, gerent i director de l'empresa editora de la revista Berguedà Actual, per tal de protestar pels impagaments de la seva empresa i pel seu assetjament contra les llibertats sindicals. El primer escratxe havia tingut lloc el passat 1 de maig.

Parem els peus als abusos

Jordi Simon Perayre, gerent i director de la empresa editora de la revista Berguedà Actual, segueix fent la vida impossible a les seves ex-treballadores. L’Empresa administrada per Simon arrossega un deute de 27.115 euros per l’acomiadament d’una de les treballadores que va fer fora el 2011. Tot i que un jutge declarà l’acomiadament d’una de les treballadores improcedent obligant a l’empresa a pagar, a hores d’ara del Berguedà Actual no n’hem vist ni un cèntim. Sembla però, que el fet d’estalviar-se els sous legítims de les treballadores no fa prou content a Jordi Simon, que ara es dedica a la persecució judicial de qui reclama els seus drets. Jordi Simon tira de denúncia per fer callar les veus de les afectades i de qui es solidaritza amb el conflicte. Està clar; de la injustícia no cal fer-ne safareig.

La vida de l’empresari és fàcil; t’enriqueixes mentre la cosa va bé i quan no, tanques i deixes de pagar sous, que ja ho farà Fogasa: es a dir nosaltres. La jugada és rodona, mai hi perden. Com a treballadores la cosa és més difícil, no només has de treballar per diners sinó també per guanyar-te els teus drets i la teva dignitat.

Per això ens sentim identificades amb la lluita de les ex treballadores del Berguedà Actual, perquè patim o hem patit els abusos del món laboral i el seu empresariat. Per això ens solidaritzem i donem ple suport a qui pateix aquest conflicte perquè si volem construir un món mínimament just, la lluita del Berguedà Actual també és la nostra.

Jordi Simon Perayre pot seguir invertint en advocats i procuradors els diners que diu no tenir, però al carrer, el seu nom, seguirà sent sinònim d’injústicia i explotació.

Cap denúncia ens farà callar. Solidaritat activa amb les afectades del Berguedà Actual!

CGT Berga

http://www.bllibertari.org/berga-contra-la-repressio-sindical.html

http://www.bllibertari.org/nou-escratxe-per-la-llibertat-sindical-a-berga.html

>>> Mireu també:

Un escratxe a Berga pel Primer de Maig
http://www.bllibertari.org/un-escratxe-a-berga-pel-primer-de-maig.html

Berguedà Actual: el gerent que no paga i denúncia les seves extreballadores
http://www.bllibertari.org/bergueda-actual-el-gerent-que-no-paga-i-denuncia-les-seves-extreballdores.html

Més informació:

- TWITTER CGT BERGA

- FACEBOOK CGT BERGA


<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció