CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Continua a Berga la campanya contra la repressió sindical i de denúncia contra el gerent i director de l’empresa editora de la revista Berguedà Actual

Diumenge, 15 juny, 2014
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Els dissabtes 7 i 14 de juny, s'han dut a terme el segon i tercer escratxe davant d’on viu Jordi Simon Perayre, gerent i director de l'empresa editora de la revista Berguedà Actual, per tal de protestar pels impagaments de la seva empresa i pel seu assetjament contra les llibertats sindicals. El primer escratxe havia tingut lloc el passat 1 de maig.

Parem els peus als abusos

Jordi Simon Perayre, gerent i director de la empresa editora de la revista Berguedà Actual, segueix fent la vida impossible a les seves ex-treballadores. L’Empresa administrada per Simon arrossega un deute de 27.115 euros per l’acomiadament d’una de les treballadores que va fer fora el 2011. Tot i que un jutge declarà l’acomiadament d’una de les treballadores improcedent obligant a l’empresa a pagar, a hores d’ara del Berguedà Actual no n’hem vist ni un cèntim. Sembla però, que el fet d’estalviar-se els sous legítims de les treballadores no fa prou content a Jordi Simon, que ara es dedica a la persecució judicial de qui reclama els seus drets. Jordi Simon tira de denúncia per fer callar les veus de les afectades i de qui es solidaritza amb el conflicte. Està clar; de la injustícia no cal fer-ne safareig.

La vida de l’empresari és fàcil; t’enriqueixes mentre la cosa va bé i quan no, tanques i deixes de pagar sous, que ja ho farà Fogasa: es a dir nosaltres. La jugada és rodona, mai hi perden. Com a treballadores la cosa és més difícil, no només has de treballar per diners sinó també per guanyar-te els teus drets i la teva dignitat.

Per això ens sentim identificades amb la lluita de les ex treballadores del Berguedà Actual, perquè patim o hem patit els abusos del món laboral i el seu empresariat. Per això ens solidaritzem i donem ple suport a qui pateix aquest conflicte perquè si volem construir un món mínimament just, la lluita del Berguedà Actual també és la nostra.

Jordi Simon Perayre pot seguir invertint en advocats i procuradors els diners que diu no tenir, però al carrer, el seu nom, seguirà sent sinònim d’injústicia i explotació.

Cap denúncia ens farà callar. Solidaritat activa amb les afectades del Berguedà Actual!

CGT Berga

http://www.bllibertari.org/berga-contra-la-repressio-sindical.html

http://www.bllibertari.org/nou-escratxe-per-la-llibertat-sindical-a-berga.html

>>> Mireu també:

Un escratxe a Berga pel Primer de Maig
http://www.bllibertari.org/un-escratxe-a-berga-pel-primer-de-maig.html

Berguedà Actual: el gerent que no paga i denúncia les seves extreballadores
http://www.bllibertari.org/bergueda-actual-el-gerent-que-no-paga-i-denuncia-les-seves-extreballdores.html

Més informació:

- TWITTER CGT BERGA

- FACEBOOK CGT BERGA


<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print