CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Continua i s’intensifica la campanya per la llibertat del pres anarquista Amadeu Casellas, en vaga de fam des del 15 de juliol

Dimecres, 21 octubre, 2009

"Se'm nega la llibertat perquè jo no sóc submís amb un sistema penal i penitenciari podrit i corrupte, tal com es demostra en el dia a dia, en què aquesta constitució i aquestes lleis catalanes i espanyoles de què tant parlen els polítics i els jutges no s'apliquen. Per què no em concedeixen la limitació de condemna? La resposta és molt senzilla: perquè vaig néixer pobre, com tants altres companys"

(Amadeu Casellas)


Des que el passat 15 de juliol Amadeu Casellas iniciava la darrera vaga de fam, no han parat de produir-se mostres de suport, protestes i peticions, tant a Catalunya com a la resta de l'Estat espanyol o a nivell internacional, demanant que l'Estat el posi en llibertat de manera immediata i acabi amb aquesta venjança personal contra l'Amadeu, que no només porta a presó més temps del que correspon als delictes comesos, si no que a més se li neguen sistemàticament drets dels que "gaudeixen" la resta de presos. I tot això perquè l'Amadeu no es doblega ni té cap por del repressor i venjatiu sistema penitenciari de l'Estat espanyol.

Les mostres de suport i solidaritat i les protestes continuen, per a més informació podeu anar als webs següents, on trobareu informació sobre el cas i sobre la campanya de solidaritat:

llibertatamadeu.blogspot.com/

www.barcelona.indymedia.org/

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció