CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Continua la campanya de solidaritat amb Palestina de la Secretaria d’Acció Social de la CGT de Catalunya

Dimecres, 13 juny, 2007

Des de la Secretaria d'Acció Social de la CGT de Catalunya, conjuntament amb d'altres sindicats i organitzacions i responent a la crida de per la Unió Independent de Comitès de Treballadors Palestins, sindicat Palestí implantat bàsicament a la franja de Gaza que lluita contra l'ocupació, per la defensa dels drets dels treballadors i la construcció d'un moviment obrer de base, independent i democràtic hem endegat una campanya de solidaritat amb el poble de Palestina.

Es per això que les persones que vàrem anar l’'1 de maig a Gaza realitzarem diverses xerrades a federacions i sindicats, us demanem que si esteu interessats/des a realitzar-ne alguna en el vostre sindicat/federació us poseu en contacte amb aquesta secretaria per concretar el dia i l'hora.

Recollida de signatures i d’adhesions de federacions, sindicats, seccions sindicals i col·lectius. Amb aquest escrit us adjuntem els models que heu d’emplenar i fer-nos arribar també a la Secretaria d’Acció Social. >>> A banda iniciem una recollida de signatures i d’adhesions de federacions, sindicats, seccions sindicals i col·lectius, amb aquest escrit us adjuntem els models que heu d'emplenar i fer-nos arribar també a la Secretaria d'Acció Social.

Esta previst que a l'octubre vinguin els companys/es de la UITCP que realitzaran una gira per tota Catalunya de la qual ja us informarem, el darrer dia procedirem a lliurar totes les signatures i adhesions al Parlament de Catalunya.

Considerem aquesta campanya molt important, cal que des de la solidaritat internacionalista que caracteritza la nostra organització donem suport als nostres companys de la UITCP, a les treballadores i treballadors palestins i al poble de Palestina per aconseguir una Palestina lliure i dels treballadors/es.

Lleida, 11 de juny de 2007

Pau Juvillà Ballester
Secretaria d’Acció Social CGT Catalunya

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció