CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Continua la vaga indefinida a ACC Spain, l’antiga Unitat Hermètica, de Sant Quirze del Vallès

Dimecres, 18 febrer, 2009

En el matí del dimarts 17 de febrer la Direcció de l'empresa i el comitè d'empresa d'ACC Spain hem mantingut una primera presa de contacte en la seu de relacions laborals. La plantilla està en vaga indefinida des de dijous passat 12 de febrer, entenent que l'ERO que planteja l'empresa és una flexibilitat encoberta. Els treballadors continuen a les portes de l'empresa responent a la falta de voluntat i la intransigència d'aquesta direcció a l'hora d'obrir qualsevol via de diàleg que pogués desencallar aquesta situació.


A la tarda rebiem la documentació de l'ERO per a estudiar amb deteniment les al·legacions de l'empresa i poder avaluar davant quina situació ens trobem, entenent que a dia d'avui tenim postures molt allunyades de com afrontar la problemàtica de la nostra factoria. L'inspector d'aquest expedient ha decidit reprendre el diàleg per al matí del dimecres 18 de febrer a les 16:30h en la seu d'Inspecció Laboral (Travessera de Gracia).

Des de la secció sindical de CGT continuem oberts a tot diàleg amb l'empresa per a tractar de solucionar tota problemàtica, deixant ben clar que no escatimarem esforços perquè sigui totalment transparent i clar el tema de la nostra retribució variable (sistema de prima), lluitarem perquè l'empresa especifiqui clarament i d'una forma senzilla quines són les funcions que cada treballador ha de realitzar en les tasques assignades en cada lloc de treball; així mateix ha de quedar ben clar com es computen totes les hores de pèrdua, avaries, atur per falta de material, etc,..vetllant sempre pels interessos de tota la plantilla.

Finalment animar a tota la plantilla a continuar amb les mesures actuals de pressió, que se segueixen fins ara i amb l'esforç de tots aconseguirem el major dels objectius possibles, aquestes mesures han de transcórrer dintre del marc de normalitat en la qual s'estan duent fins a la data.

Secció Sindical CGT ACC Spain

cgtsabadell.blogspot.com/