CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Continuen les mobilitzacions a DAMM del Prat de Llobregat per la readmissió de l’acomiadat i contra l’assetjament laboral

Diumenge, 14 desembre, 2008

Els treballadors de DAMM continuen amb les mobilitzacions durant aquest mes de desembre. El calendari per a desembre contempla un acte reivindicatiu en cadascuna de les setmanes que té aquest mes.


Durant els dies 1 i 2 de desembre es va col·locar una urna en el menjador per a recollir el suport econòmic i solidari dels treballadors. Molts dels comandaments intermedis que pateixen la pressió de l'empresa van preferir fer la seva aportació de cinc euros, igual que la resta dels treballadors, de forma anònima.

El dia 5 de desembre els treballadors pretenien, a la sortida del torn de matí, arribar caminant des de la porta de la fàbrica del Prat fins a l'aeroport per a concentrar-se i realitzar un repartiment de fulles on s'informa de la situació. La marxa va ser impedida per la policia autonòmica davant la qual cosa els treballadors van decidir concentrar-ses a l'aeroport i realitzar allí la manifestació.

Per al divendres 12 els treballadors es van concentrar a l'acte d'inauguració de la fira del pollastre Potablava al Prat de Llobregat.

Per aquesta setmana, el dia 17, els treballadors realitzaran una hora d'aturada en cadascun dels tres torns de treball.

El dia 23 es celebraran assemblees d'una hora de durada en cadascun dels torns de treball.

A dia d'avui Miguel segueix instal·lat en la porta de la fàbrica rebent diàriament el suport dels companys durant l'hora de l'entrepà. La situació en l'interior de la fàbrica és tibant, afectant aquesta tensió als resultats productius. Aquest Comitè en l'anterior comunicat ja anunciavem que el treball en equip es ressentiria mentre durés l'actual situació.

CONTRA L'ASSETJAMENT LABORAL

READMISSIÓ JA!

Comitè d'empresa-DAMM